•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Riblappen Black Angus USA

Riblappen van Premium Black Angus USA voor heerlijk stoofvlees en de lekkerste jus!

Lees meer
Pas Riblappen Black Angus USA aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Productinformatie

    Riblappen van Premium Black Angus USA voor heerlijk stoofvlees en de lekkerste jus!


    Wat zijn riblappen?

    Allereerst natuurlijk de vraag: wat zijn riblappen en waar zitten ze precies? Riblappen zijn mooi gemarmerd stoofvlees, afkomstig van de eerste ribben (onderrib, dikke rib of fijne rib) van het rund. Vlakbij de rib eye dus. Het vlees is wat vetter dan bijvoorbeeld sukade of magere runderlappen, maar heeft daardoor wel meer smaak én minder bereidingstijd nodig. Vergis je echter niet, het blijft stoofvlees en dat wordt niet voor niets ook wel suddervlees genoemd. Langzaam laten sudderen geeft het lekkerste resultaat, dus trek er minimaal 2.5 uur voor uit. Maar als je met riblappen de tijd neemt, houd je supersmeuig vlees over. 


    Ingredienten

    100% rundvlees


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan
    Anderen bekeken ook