Productinformatie
Chuck roast van 100% certified USA Black Angus.
Wat is een Chuck Roast?
Chuck Roast wordt ook wel Chuck Eye Roast genoemd en is een braadstuk afkomstig van het deel tussen de rib eye en de rundernek. Het is vergelijkbaar met procureur bij het varken. Chuck Roast is prachtig gemarmerd en leent zich bij uitstek voor een low & slow bereiding. Mooi stoofvlees, maar ook perfect vlees om pulled beef van te maken. En van USA Black Angus helemaal een smaakbom!
Chuck Roast USA Black Angus
Deze Chuck Roast komt van certified USA Black Angus. Ons Angus Beef komt uit de Amerikaanse staat Kansas. Hier grazen de raszuivere runderen ruim twee jaar op de meest uitgestrekte weiden (groter dan wij ons ooit kunnen voorstellen). De dieren groeien zorgeloos op en verhuizen na zo'n twee jaar naar een ruime feedlot, waar ze op een 100% natuurlijk graandieet worden gezet. Tegenwoordig gaat er veel als 'Angus beef' over de toonbank, maar raszuiver Amerikaans Black Angus vlees is een klasse apart! Je proeft het goede leven. De smaak en structuur van raszuiver Amerikaans Angus Beef is bijna onweerstaanbaar... Chuck Roast Black Angus USA: 120 dagen graangevoerd, ramvol smaak en na bereiding supermals. Proef je het al?
Ingredienten
Butcher's Notes
Pulled pork heeft tegenwoordig iedereen het over en dat is ook niet zo gek, want het is heerlijk! Maar Pulled Beef dus óók. Ik maak regelmatig pulled beef van Chuck Roast en geloof mij, da's echt een feestje!