• 0522 24 66 19  (Meppel)
    • Vlees met fijne herkomst
    • Eigen worstmakerij
    • Vakmanschap door eigen slagers

T-bone Bistecca alla Fiorentina Chianina

Pas T-bone Bistecca alla Fiorentina Chianina aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Bereidingswijze

    Bistecca alla Fiorentina

    De Chianinasteak wordt ingekwast met goede olijfolie en langs beide kanten heel kort hard gegrild boven houtskool voor een krokante korst. Belangrijk hierbij is dat de temperatuur van het vuur op zijn allerheetst is. Leg de steak direct vanuit de koelkast op de grill anders wordt de Tbone te rose. Het vlees wordt namelijk niet rosé maar nog echt rood geserveerd met een maximale kerntemperatuur van 40-42C, daarna bestrooid met maldon seasalflakes of grof zeezout, versgemalen zwarte peper en nogmaals besprenkeld met olijfolie. Eventueel serveren met een schijfje citroen en aangemaakte rucola.  


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan