•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Chuck Eye steak Black Angus USA

Chuck Eye steak, ook wel bekend als Poor men's ribeye van het Amerikaanse Black Angus rund. 

Lees meer
Pas Chuck Eye steak Black Angus USA aan

* Verplichte velden

 • Persoonlijk advies
 • Grootste slagersassortiment
 • Kies zelf je afhaaldag
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Productinformatie

  Chuck Eye steak, ook wel bekend als Poor men's ribeye van het Amerikaanse Black Angus rund. 


  Wat is een Chuck Eye Steak?

  De Chuck Eye Steak zit direct op de rib eye en heeft dus min of meer dezelfde eigenschappen. Het vlees is iets vetter, maar dat zorgt natuurlijk ook voor meer smaak. Alleen vlees uit de 6e tot 12 rib van het rund komt, mag als rib eye worden verkocht. Chuck eye ligt bij de 5e rib en viert dus zijn eigen feestje! Het vlees is vaak wat goedkoper dan Rib Eye en wordt daarom ook wel Poor Men's Rib Eye genoemd. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. Chuck Eye Steak is namelijk inderdaad wat goedkoper, maar voor liefhebbers zeker niet minder lekker. 

  Chuck Eye Steak USA Black Angus

  Deze Chuck Eye Steak komt van certified USA Black Angus. Ons Angus Beef is van raszuiver Noord-Amerikaans Black Angus. Op uitgestrekte vlaktes grazen de runderen ruim twee jaar op de meest uitgestrekte weiden (groter dan wij ons ooit kunnen voorstellen). De dieren groeien zorgeloos op en verhuizen na zo'n twee jaar naar een ruime feedlot, waar ze op een 100% natuurlijk graandieet worden gezet. Tegenwoordig gaat er veel als 'Angus beef' over de toonbank, maar raszuiver Amerikaans Black Angus vlees is een klasse apart! Je proeft het goede leven. De smaak en structuur van raszuiver Amerikaans Angus Beef is bijna onweerstaanbaar... Chuck Eye Black Angus USA: 120 dagen graangevoerd, ramvol smaak en na bereiding supermals. Proef je het al?


  Ingredienten

  100% rundvlees

  Butcher's Notes

  Poor Men's Ribeye... Dat moet je natuurlijk met een knipoog zien. Het vlees lijkt op rib eye, maar is wat vetter. Lekker toch juist? Zorgt voor meer smaak! Ieder zijn meug natuurlijk, maar ik word hier wel blij van. 


  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan
  Anderen bekeken ook