• 0522 24 66 19  (Meppel)
    • Vlees met fijne herkomst
    • Eigen worstmakerij
    • Vakmanschap door eigen slagers

Varkenslever LIVAR

Varkenslever van het Limburgs kloostervarken

Lees meer
Pas Varkenslever LIVAR aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Productinformatie

    Varkenslever van het Limburgs kloostervarken


    Wat is varkenslever?

    Varkenslever wordt gesneden uit de -hoe kan 't ook anders- varkenslever van 't varken. Varkenslever zit boordevol vitaminen en mineralen en is nog lekker ook! Varkenslever is wat je noemt een ondergewaardeerd product. Als je van orgaanvlees houdt, kun je er alle kanten mee op. Deze varkenslever komt van het Limburgs Kloostervarken. 

    Voedingswaarde van rauwe varkenslever per 100 gram

    Energie (kJ) 542 Koolhydraten (milligram) 0,2
    Energie (kcal) 129 Vitamine B1 (milligram) 0,18
    Eiwit (gram) 21,30 Vitamine B6 (milligram) 0,6
    Vet (gram) 4,8 Vitamine B12 (microgram) 25,23
    Verzadigde vetzuren (gram) 1,8 Vitamine D (microgram) 0,4
    Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 1 IJzer (milligram) 17,8
    Meervoudig onverzadigde vetzuren (gram) 0,5 Zink (milligram) 7,69
    Transvetzuren (gram) 0 Natrium (milligram) 114
    Cholesterol (milligram) 157,5

    Bereidingswijze

    Hoe bak je varkenslever?

    Varkenslever kan je prima bakken, grillen of roerbakken. Zet een koekepan -of wokpan- op het vuur en laat de boter of olie warm worden. Bak vervolgens de varkensleverlapjes in 8 tot 10 minuutjes gaar. Ga je voor grillen of roerbakken? Hou dan een baktijd aan van 7 tot 9 minuten.. 


    Ingredienten

    100% varkensvlees

    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan