Runderschnitzel Black Angus PRIME USA
Runderschnitzel van het Amerikaanse Black Angus PRIME rund.
Productinformatie
Runderschnitzel van het Amerikaanse Black Angus PRIME rund.
Wat is een runderschnitzel?
Een runderschnitzel komt van het spier- of staartstuk en wordt met de draad mee gesneden in dunne lappen. Een mooi mager stuk rundvlees met een korte bereidingstijd.
Bereidingswijze
Bereiding runderschnitzel
Haal de schnitzels ruim een uur voor de bereiding uit de koelkast, zodat deze op kamertemperatuur komt. Verhit vervolgens in een koekenpan een klont boter of scheut olijfolie. Kruid de schnitzels naar smaak met peper en zout en bak zo'n twee minuten per kant op middelhoog vuur.
Ingredienten
Rundvlees, plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), groenten (paprika, ui, knoflook), zout, specerijen (peper, jalapeñopeper, chilies, komijn), maltodextrine, natuurlijke aroma's, paprikaconcentraat, gerookte maltodextrine, kruiden.
Butcher's Notes
Snel, makkelijk, mager én smaakvol stukje vlees. Wel even zelf op smaak brengen!
Wat vind je van dit product?