•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Porchettarollade LIVAR

Porchettarollade van het Limburgs kloostervarken.

Lees meer
Dit product is momenteel niet op voorraad.
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Productinformatie

    Porchettarollade van het Limburgs kloostervarken.


    Wat is porchettarollade?

    Porchettarollade is oprecht ’t beste van twee werelden, de rollade is namelijk half varkensfilet en half speklap, gekruid met verse Italiaanse kruiden. Je rollade kan dus niet mislukken, want hij wordt door deze verhouding nooit vet! Behalve superlekker is deze porchettarollade ook een echte eyecatcher.. Want zeg nou zelf, is hij niet prachtig? 


    Bereidingswijze

    Hoe braad je porchettarollade?

    Omdat de rollade half varkensfilet en half speklap is, kan de porchettarollade bijna niet mislukken.. Haal de rollade twee uur vantevoren uit de koelkast, zodat hij op kamertemperatuur kan komen. Braad ‘m rondom bruin aan in een pan met een royale hoeveelheid boter. Plaats de inhoud van de pan -dus de rollade én de braadjus- in een braadslede in de voorverwarmde oven (150 graden celcius). Hou ongeveer 25 minuten per 500 gram aan, als de porchettarollade een kern van 65 graden heeft bereikt is hij klaar! 


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan