Pink Devil No Rubbish
Is ’t geen beauty, deze pink devil rub? Met een kernsmaak van knoflook past deze rub perfect bij rundvlees, varkensvlees en kip. Maar let op, ’t is een krachtige rub en leent zich dus niet om heel dik te rubben.
Pink devil is allergeenvrij!
Productinformatie
Is ’t geen beauty, deze pink devil rub? Met een kernsmaak van knoflook past deze rub perfect bij rundvlees, varkensvlees en kip. Maar let op, ’t is een krachtige rub en leent zich dus niet om heel dik te rubben.
Pink devil is allergeenvrij!
Is ’t geen beauty, deze pink devil rub? Met een kernsmaak van knoflook past deze rub perfect bij rundvlees, varkensvlees en kip. Maar let op, ’t is een krachtige rub en leent zich dus niet om heel dik te rubben.
Pink devil is allergeenvrij!
Wat is een BBQ rub?
Een BBQ rub, ook wel een dry rub genoemd, is eigenlijk niet veel meer dan een mengsel van gedroogde specerijen en kruiden om je vlees (of vis) op smaak te brengen. Het grote voordeel aan een dry rub is dat er geen zuur in het mengsel zit, zoals bij marinades vaak wel het geval is, en dus de structuur van ’t vlees optimaal behouden blijft. Een win-win dus om je vlees perfect op smaak te brengen!
BBQ rubs van No Rubbish
De BBQ rubs van No Rubbisch worden gemaakt van de meest verse kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit, verantwoord ingekocht over de hele wereld. De rubs zijn uitgebreid getest door de top Grillmasters van Nederland voordat ze uitgebracht zijn.
De rubs zijn 100% ontwikkeld, getest en verpakt in Nederland.
Ohja! Ze zijn trouwens ook glutenvrij en MSG-vrij..
Hoe gebruik je BBQ rub?
Hoe je een BBQ-rub gebruikt is afhankelijk van de soort bereiding van je stuk vlees. Ga je een steak (bijvoorbeeld rib-eye) direct grillen? Dan kan je de rub een paar minuten voor ’t bereiden op ’t vlees aanbrengen. Ga je echter voor een groot stuk vlees en een indirecte bereiding, dan kan je de rub ’t beste een paar uur van tevoren gebruiken. Wrijf de rub goed in ’t vlees en laat het ongeveer zes uur afgedekt rusten voordat je het gaat bereiden.
Ingredienten