• 0522 24 66 19  (Meppel)
    • Vlees met fijne herkomst
    • Eigen worstmakerij
    • Vakmanschap door eigen slagers

Magere runderlapjes Blonde d'Aquitaine

Magere runderlapjes van Blonde d'Aquitaine. Heerlijk mager stoofvlees van rund uit de regio, zorgvuldig geselecteerd door Lantinga Sr. 

Lees meer
Dit product is momenteel niet op voorraad.
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Productinformatie

    Magere runderlapjes van Blonde d'Aquitaine. Heerlijk mager stoofvlees van rund uit de regio, zorgvuldig geselecteerd door Lantinga Sr. 


    Wat zijn magere runderlapjes?

    Magere runderlapjes vallen onder de categorie ‘draadjesvlees’. Het vlees wordt gesneden uit de dikke delen en is ideaal om langzaam te stoven of braden.  Magere runderlapjes zijn wat minder gemarmerd dan bijvoorbeeld riblappen en sukade, maar na langzame bereiding nog altijd mals. Tip: door het gebruik van ‘zure’ ingrediënten als bijvoorbeeld tomaten, wijn of wat azijn wordt het vlees malser bij de bereiding. 

    Runderlapjes van Blonde d'Aquitaine

    Ons standaard rundvlees, oftewel Blonde d'Aquitaine, is alles behalve standaard. Elke week selecteert mijn vader Jan Lantinga Sr. bij vaste boeren uit de regio handmatig ons rundvlees. Kwaliteit en herkomst gegarandeerd! Met deze magere runderlappen van Blonde d'Aquitaine heb je  dus (h)eerlijk vlees in handen, ver weg van de vleesschandalen en massaindustrie. 


    Ingredienten

    100% rundvlees

    Butcher's Notes

    Magere runderlappen kun je lekker de hele dag op laten staan in bijvoorbeeld wijn en laurier om vervolgens te genieten van mals, maar mager draadjesvlees. Kan gewoon op de maandag dus! 


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan
    Anderen bekeken ook