•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Lantinga's kroketten

Ambachtelijke croquetten  in 15 smaken voor frituur, airfryer, oven of BBQ.

Lees meer
Pas Lantinga's kroketten aan

* Verplichte velden

 • Persoonlijk advies
 • Grootste slagersassortiment
 • Kies zelf je afhaaldag
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Productinformatie

  Ambachtelijke croquetten  in 15 smaken voor frituur, airfryer, oven of BBQ.


  Wil je jezelf trakteren in het weekend? Dat gaat makkelijk met Lantinga's ambachtelijke croquetten in 15 smakenvoor frituur, airfryer, oven of BBQ.

  Een broodje kroket is altijd een goed idee. De local beef komt van regiorund uit Drenthe en Overijssel en zijn altijd goed.

  Of wat denk je van heerlijke garnalenkroketten met een truffelmayo als een lekkere snack. Maar ook de smaken rendang en sambal chicken zijn meer dan de moeite waard!

  Houd je van een culinair uitstapje? Dan hebben we gerookte paling voor je, maar ook Drentse droge worst en zelfs bloedworst. Spannennnd!

  Liever vega? Kan ook! Wat denk je bijvoorbeeld van geitenkaas of broccoli met Italian cheese?

   

   


  Bereidingswijze

  De kroket kan bereid worden in de oven, airfryer of zelfs de BBQ! Hoe ideaal?

  Houd er wel rekening mee dat kroketten gevuld met kaas en lobster wat sneller geneigd zijn te knappen, omdat deze meer vocht bevatten. Houd je kroketten dus goed in de gaten! 

  Frituur: 8 minuten op 175 graden. Laat daarna 2 minuten rusten voor een krokant korstje!

  Oven: Verwarm de heteluchtoven voor op 220°C. Plaats de bevroren kroketten op een ovenroosten en gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat. Bak de kroketten in 14 minuten af (afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren, check even tussendoor op kleur). Haal de kroketten uit de oven en laat ze nog minimaal 2 minuten rusten voor het krokante korstje. 

  Airfryer: verwarm de airfryer voor op 195°C. Bak de kroketten af in 11 minuten. Laat daarna 2 minuten rusten voor een krokant korstje!

  BBQ: Verwarm de BBQ tot een indirecte hitte van 200°C. Leg de kroketten op een rooster (niet direct boven het vuur, dus gebruik een steen of skillet) en bak de kroketten in 11 tot 15 minuten af. Check tussendoor en draai indien nodig een keertje. Laat 2 minuten rusten voor een krokant korstje!

   

   
   

  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan