• 0522 24 66 19  (Meppel)
    • Vlees met fijne herkomst
    • Eigen worstmakerij
    • Vakmanschap door eigen slagers

Iberico rookworst Black Pepper

Ambachtelijke rookworst met zwarte pepers van het befaamde Spaanse Iberico varken.

Lees meer
Pas Iberico rookworst Black Pepper aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Productinformatie

    Ambachtelijke rookworst met zwarte pepers van het befaamde Spaanse Iberico varken.


    Wat krijg je als je het Iberico-varkensvlees, dat bekend staat om zijn rijke smaak en boterzachte textuur combineert met onze Hollandse rookworst? Een rookworst die zowel verfijnd als vol van smaak is. Daarnaast hebben de mannen uit onze worstmakerij aan deze iberico rookworst een zwarte peper toegevoegd. Perfect voor wie van een beetje extra pit houdt, zonder in te boeten op de klassieke rookworstsmaak.

    WAT IS EEN IBERICO ROOKWORST?

    De rookworst is een klassieker in de Nederlandse keuken, geliefd om zijn robuuste smaak en die herkenbare rooksmaak. De basis is simpel: goed vlees (dat zit natuurlijk wel snor met het Spaanse Iberico vlees), zorgvuldig gekruid en in de rookkast gerookt tot perfectie. Maar een écht goede rookworst maken is vakmanschap. Van de juiste kruiden tot de ideale rooktijd – alles moet kloppen. En dat proef je meteen bij The Butchery.

    ROOKWORST MET IBERICO EN BLACK PEPPER

    Wat krijg je als je het beste vlees combineert met een beetje peper? Juist, een Iberico rookworst die zich onderscheidt. We gebruiken het superrijke, gemarmerde vlees van Iberico-varkens, dat vol zit met smaak en sappigheid. In combinatie met een scherpe, kruidige touch van zwarte peper ontstaat een rookworst die je niet snel vergeet. So good.

    ROOKWORST GEMAAKT DOOR ONZE MEESTER WORSTMAKERS

    Onze Meester Worstmakers werken met de beste ingrediënten en traditionele technieken om deze Iberico rookworst te maken. Van het selecteren van het beste Iberico-vlees tot het roken in onze eigen kasten – alles gebeurt met zorg en passie. Dit vakmanschap proef je in elke hap, geen shortcuts, gewoon puur ambacht.

    ROOKWORST VAN HET IBERICO VARKEN

    Het vlees van het Iberico-varken is ongeëvenaard als het gaat om smaak. Deze varkens worden in Spanje grootgebracht, waar ze het grootste deel van hun leven in de natuur doorbrengen, voeden zich met eikels en graan. Hierdoor ontwikkelen ze een uitzonderlijke vetmarmering die zorgt voor de rijke, nootachtige smaak die typisch is voor Iberico-vlees. Dit proef je terug in onze rookworst – vol, zacht en super smaakvol.

    WAAR EET JE DE IBERICO ROOKWORST BIJ?

    Of je ‘m nu in een stamppot verwerkt, op een broodje legt of gewoon in plakken snijdt voor bij de borrel: deze rookworst maakt alles nét wat lekkerder. De peperige kick past perfect bij het rijke Iberico-vlees, waardoor je telkens weer verrast wordt door de diepe smaak.

    HOE WARM JE DE IBERICO ROOKWORST MET BLACK PEPPER OP?

    Geen gedoe, deze rookworst is al gaar! Gewoon even opwarmen in een pan met heet water zonder te koken, en je kunt meteen genieten van de smaak. Lekker snel, lekker makkelijk.

    ROOKWORST ONLINE KOPEN

    Je kunt de Iberico rookworst met Black Pepper eenvoudig online bestellen bij The Butchery. Bestel vóór 11.00 uur op een doordeweekse dag en wij bezorgen je rookworst diezelfde avond nog, quickfrozen om de smaak en kwaliteit te bewaren. Zo heb je altijd topkwaliteit rookworst in huis, zonder dat je de deur uit hoeft.


    Bereidingswijze

    Deze rookworst is al gaar! Je hoeft ‘m alleen maar op te warmen. Even in een pan met heet water zonder ‘m te laten koken en klaar is kees!


    Butcher's Notes

    Rookworst is wat mij betreft een ambacht apart. Naast het maken van de worst moet de worst ook gerookt worden. Dat komt nogal nauw, en als je dan als team Meester Worstmakers zo'n fantastische, smaakvolle juicy rookworst kan maken, maakt me écht trots. 

     


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan