•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Iberico Nekbraadstuk zonder presa

Cabecero, oftewel nekbraadstuk zonder presa (zonder been) van het Spaanse Iberico varken.

Lees meer
Pas Iberico Nekbraadstuk zonder presa aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Productinformatie

    Cabecero, oftewel nekbraadstuk zonder presa (zonder been) van het Spaanse Iberico varken.


    Iberico nekbraadstuk is prachtig gemarmerd varkensvlees en bij uitstek geschikt om pulled pork mee te maken. Het is wat vetter en droogt dus minder snel uit. 


    Bereidingswijze

    Bereiding Iberico Nekbraadstuk

    De mooiste manier van bereiding is low & slow. Houd ongeveer 4 uur aan voor een kilo vlees. Hier vind je een prachtig basisrecept voor traditionele pulled pork!


    Ingredienten

    100% varkensvlees

    Butcher's Notes

    Ik houd van Iberico. Het vlees is mooi gemarmerd en wat kruidig van smaak. Bovendien leent dit braadstuk zich perfect voor het bereiden van pulled pork. Doordat het wat vetter is, droogt het ook niet zo snel uit. En je kunt beginnen met een stuk van zo'n 1 tot 1.5 kg, zodat je niet meteen 16 uur onder de pannen bent!


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan