•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Duitse biefstuk Black Angus PRIME USA

Duitse biefstuk van het Amerikaanse Black Angus rund.

Lees meer
Dit product is momenteel niet op voorraad.
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Bereidingswijze

    Productinformatie

    Duitse biefstuk van het Amerikaanse Black Angus rund.


    Wat is een Duitse biefstuk?

    Een Duitse biefstuk zit eigenlijk tussen een biefstuk en een tartaar in. Een rundertartaar is vaak gemalen, terwijl Duitse biefstuk gehakt wordt. Onze Duitse biefstuk is grofgehakte biefstuk, op smaak gemaakt met peper, zout en ui. 


    Bereidingswijze

    Snelle bereidingswijze tartaar

    Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
    Sous vide: 1 uur op 50C en dan afgrillen

    Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina. 


    Ingredienten

    Rundvlees, zout, specerijen (pepers, SELDERIJZAAD), TARWEVEZEL (bevat ROGGE), kruiden (SELDERIJBLAD).

    Butcher's Notes

    Ik vind Duitse biefstuk, lekker rood van binnen, een lekker toegankelijk en mager stukje vlees voor de doordeweekse keuken. Heel even om en om bakken is voor mij al genoeg, maar smaken verschillen natuurlijk!


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan