Duitse biefstuk Black Angus PRIME USA
Duitse biefstuk van het Amerikaanse Black Angus rund.
Productinformatie
Duitse biefstuk van het Amerikaanse Black Angus rund.
Wat is een Duitse biefstuk?
Een Duitse biefstuk zit eigenlijk tussen een biefstuk en een tartaar in. Een rundertartaar is vaak gemalen, terwijl Duitse biefstuk gehakt wordt. Onze Duitse biefstuk is grofgehakte biefstuk, op smaak gemaakt met peper, zout en ui.
Bereidingswijze
Snelle bereidingswijze tartaar
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 50C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
Butcher's Notes
Ik vind Duitse biefstuk, lekker rood van binnen, een lekker toegankelijk en mager stukje vlees voor de doordeweekse keuken. Heel even om en om bakken is voor mij al genoeg, maar smaken verschillen natuurlijk!