Lantinga Slagerijen & Catering maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Bieflappen Black Angus USA
Magere bieflappen van het Amerikaanse Black Angus rund.
Productinformatie
Magere bieflappen van het Amerikaanse Black Angus rund.
Wat zijn bieflappen?
Bieflappen worden ook wel baklappen genoemd en worden gesneden van het bloemstuk. Het is mager vlees dat op 't eerste gezicht lijkt op biefstuk, maar bieflappen zijn grover van draad en hebben iets meer bereidingstijd nodig.
Bereidingswijze
Hoe bereid je bieflappen?
Zo'n 6 tot minuutjes om en om bakken is voldoende. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.
Ingredienten
100% rundvlees
Butcher's Notes
Lekker mager stukje vlees voor de dagelijkse keuken.
Wat vind je van dit product?