•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Bami/nasivlees LIVAR

Bami-/nasivlees van het Limburgs kloostervarken. 

Lees meer
Dit product is momenteel niet op voorraad.
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Productinformatie

    Bami-/nasivlees van het Limburgs kloostervarken. 


    Wat is bami- en/of nasivlees? 

    Bami-/nasivlees van het Limburgs kloostervarken is gesneden van de hamlap. Hamlappen komen van de achterham van het varken en zijn lekker mals. Uitermate geschikt dus voor in de bami of nasi! 

    Voedingswaarde van rauw bami-/nasivlees per 100 gram

    Energie (kJ) 481 Koolhydraten (milligram) 0
    Energie (kcal) 114 Vitamine B1 (milligram) 0,83
    Eiwit (gram) 22,2 Vitamine B6 (milligram) 0,53
    Vet (gram) 2,8 Vitamine B12 (microgram) 0,49
    Verzadigde vetzuren (gram) 0,9 Vitamine D (microgram) 0,1
    Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 1,2 IJzer (milligram) 0,8
    Meervoudig onverzadigde vetzuren (gram) 0,4 Zink (milligram) 2,37
    Transvetzuren (gram) 0 Natrium (milligram) 54
    Cholesterol (milligram) 50,6

    Bereidingswijze

    Bami-, nasivlees bereiden

    Laat in een wokpan een scheut olie of een klont boter warm worden/smelten. Roerbak het vlees vervolgens voor 8 tot 10 minuten voordat de rest van de ingredienten van de nasi of bami toegevoegd wordt.


    Ingredienten

    100% varkensvlees

    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan