•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Vlees Bestellen

Anno 2022 is vlees bestellen helemaal geen moeilijk verhaal meer. Sterker nog: door het ontbreken van fysieke slagerijen, zijn veel slagers genoodzaakt om online te gaan. Zo is The Butchery ook min of meer ontstaan.

burgers uit eigen borstmakerij

Ambacht online

Natuurlijk, wij werken met veel passie vanuit onze bestaande slagerij: Lantinga Slagerij & Vershuis. That's where the magic happens. Met een professioneel slagersteam vullen we dagelijks de mooiste toonbank en heten we onze klanten welkom. Maar we merken óók dat er behoefte is aan speciale producten. Producten die je onmogelijk allemaal in een fysieke winkel vers - en dus niet ingevroren - kun aanbieden. En dat terwijl we nu juist zo graag bijzondere rassen en producten willen aanbieden. Zónder afbreuk te doen aan ons ambacht. En dat is precies waarom The Butchery is ontstaan. 

De beste rassen ter wereld

Met The Butchery hebben we een manier gevonden om een mega assortiment te voeren, zonder op kwaliteit in te leveren. Ons vlees komt supervers binnen van over de hele wereld, wordt vervolgens gesneden en dubbel getrimd door onze eigen Meesterslagers en gaat daarna in vacuümverpakking de shockfreezer in. Dat betekent dat het vlees binnen het uur wordt ingevroren met maximaal kwaliteitsbehoud. Dat maakt het dus mogelijk om bijzondere vleesrassen te verkopen vanuit de hele wereld. Japans Wagyu, Black Angus USDA Prime, Rubia Gallega, Simmentaler, Australisch Wagyu en veel en veel meer... En allemaal tot perfectie getrimd door onze eigen Meesterslagers. 

Van dagelijks vlees tot BBQ tot thuis uit eten

Oók handig bij vlees bestellen online is het feit dat werkelijk alles mogelijk is met 1 druk op de knop. Schnitzels, gehakt, stoofvlees, kipfilet en al het dagelijks vlees dat je kunt bedenken hebben we op voorraad. Vaak zelfs van verschillende rassen. En voor de BBQ kun je het zo gek niet bedenken of we hebben 't. De dikste steaks, vergeten vleessoorten, burgers en braadworstjes in alle soorten en maten, low&slow klassiekers als spareribs, brisket, buikspek en short ribs en spiesen in meer dan 10 soorten. En dan hebben we natuurlijk ook nog specials als Secreto Ibérico, ribfingers en veel meer... 

Eigen worstmakerij 

Waar we óók heel trots op zijn, is het feit dat een groot deel van ons assortiment ambachtelijk wordt bereid in eigen worstmakerij. Denk bijvoorbeeld aan LIVAR rookworst, burgers in meer dan 15 smaken en braadworstjes óók in 15+ smaken. Oprecht kunnen we zeggen dat bijvoorbeeld onze cheddar/jalapeno burgers tot onze absolute bestsellers behoren. Zelfde geldt voor de worstjes. Sowieso het proberen waard!

Verzenden van vlees

Als je bestelt bij The Butchery, kun je de bestelling al dezelfde dag in huis hebben. Je kiest zelf je leverdag, dus vooruit bestellen kan ook. Goed om te weten is dat je het vlees bevroren in huis krijgt. Wij versturen namelijk met droogijs in een isolatiezak, waardoor het vlees minimaal 24 uur bevroren blijft. En het vlees is maximaal 12 uur onderweg. Je kunt kiezen voor avondlevering en daglevering.

Avondlevering met Trunkrs

Avondlevering wordt verzorgd door Trunkrs, een betrouwbare koeriersdienst met wie we al lange tijd samenwerken. Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 11.00 bestelt, kun je het vlees al dezelfde avond in huis hebben. Maar de leverdag kies je dus zelf, dus vooruit bestellen kan altijd. Verzendkosten zijn €6.95 bij bestellingen vanaf €40 en bestellingen onder de €75 worden gratis verstuurd. En aangezien je je vlees bevroren ontvangt, is het dus aan te raden om je vriezer vol te gooien. Voordeliger en bovendien spaar je met een account automatisch voor gratis producten in onze Butchery Club (waarover hieronder meer). 

Daglevering met Multivers

De dagleveringen worden verzorgd door onze koerier Multivers. Zij leveren met geconditioneerd transport, dus met koel- en vriesbussen. Frozen aankomst dus gegarandeerd! Multivers levert bovendien ook op zaterdag, dus dat is extra handig. Bestellingen die in de week voor 16.00 binnen zijn, worden de volgende dag tussen 08.00 en 18.00 geleverd. Op vrijdag kun je tot 18.00 bestellen voor levering op zaterdag overdag. Verzendkosten bij daglevering met multivers zijn €6,95 vanaf €40 en €2,95 vanaf €75.-

Automatisch sparen voor gratis producten

Ook handig aan vlees bestellen online? Sparen gaat automatisch. Je hoeft er niets voor te doen! Ja, een account aanmaken, want anders kunnen we je geen punten toekennen. Sparen gaat best snel, want bestellingen boven de €125 krijgen al 100 bonus beefcoins en bij bestellingen vanaf €250 wordt het aantal beefcoins (spaarpunten) zelfs verdubbeld. Bovendien krijg je punten voor het achterlaten van een review en kun je vrienden aanbevelen. Win-win en de producten in The Butchery Club zijn zéker de moeite waard om voor te sparen. 

Enthousiast geworden? Check snel ons assortiment!

Tip: gebruik de zoekbalk als je al weet wat je zoekt!