Rundergehakt van Blonde d'Aquitaine, van rund uit de regio, door mijn vader Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd. (H)eerlijk mager rundvlees voor 't lekkerste balletje!
Lees meer
Een witte mini brioche bun is een kleine versie van de klassieke brioche bun, die van nature een zachte, lichtzoete en luchtige textuur heeft. Deze mini buns zijn perfect voor h...
De kleine versie van de klassieke brioche bun; een van nature zacht en lichtzoet broodje. Perfect voor de 100g's small burgers (zie uitroller bij de classic, cheddar jalapeno of...
De kleine versie van de klassieke brioche bun, maar dan in 't zwart; een van nature zacht en lichtzoet broodje. Perfect voor onze 100g's small burgers. (zie uitroller bij de cla...
Een witte mini brioche bun is een kleine versie van de klassieke brioche bun, die van nature een zachte, lichtzoete en luchtige textuur heeft. Deze mini buns zijn perfect voor h...
Een broodje braadworst maak je natuurlijk met onze braadworst broodjes brioche. Ambachtelijke gemaakt en perfect van formaat voor al onze braadworstjes!
Onze homemade pulled chicken is gemaakt van kip van de Hollandsche scharrelaar, langzaam gegaard en vol van smaak. Makkelijk op te warmen en ideaal voor snelle ...
Gua Bao Buns zijn zachte, gestoomde broodjes uit de Chinese Fujian-regio, geliefd in de Taiwanese keuken. Perfect om te vullen met buikspek, pulled pork of jouw favoriete vleesc...