• 0522 24 66 19  (Meppel)
    • Vlees met fijne herkomst
    • Eigen worstmakerij
    • Vakmanschap door eigen slagers

Shoarmavlees LIVAR

Heerlijk shoarmavlees van LIVAR, het Limburgs Kloostervarken.

Lees meer
Pas Shoarmavlees LIVAR aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Productinformatie

    Heerlijk shoarmavlees van LIVAR, het Limburgs Kloostervarken.


    Kant-en-klare shoarma, oftewel: fijne reepjes varkensvlees in shoarmakruiden. Hoezo de deur uit voor een broodje shoarma? Die maak je toch net zo makkelijk zelf.

    Shoarmavlees van LIVAR - Limburgs Kloostervarken

    Dit shoarmavlees komt van het LIVAR varken, waarvan The Butchery official dealer  is. Best iets om treots op te zijn want LIVAR heeft als enige varkensvleesconcept 3* beter leven toegekend gekregen van de Dierenbescherming. Die goede herkomst proef je. 'Smaak als beloning voor goede zorg', luidt het credo en dat is écht zo. Livar vlees is doorregen met vet, dé smaakdrager van vlees. Bovenden kent het bij bereiding weinig gewichtsverlies, waardoor het vlees sappig en mals blijft. Bij shoarmavlees zeker een pré. Limburgse Kloostervarkens doen niet onder aan de beste scharrelvarkens in Italië of Spanje. Dat zou je eigenlijk gewoon zelf moeten proeven. 


    Bereidingswijze

    Hoe bak je shoarma? 

    Verhit op hoog vuur een klont boter of olie, wanneer deze warm is kunnen de shoarmareepjes in de pan. Roerbak de shoarmareepjes in ongeveer 5 minuten gaar en goudbruin. 


    Ingredienten

    Kruiden en specerijen (komijn, koriander, witte peper, paprikapoeder, kurkuma, knoflookpoeder, piment, SELDERIJzaad, laurier, gember, chilipeper, fenegriek, uipoeder, foelie), zout, maltodextrine, natuurlijke aroma’s (bevat TARWE), plantaardige vetten (gedeeltelijk gehard palmvet, zonnebloemolie), zoethoutwortelpoeder, specerijextracten (kurkuma, koriander).

    Butcher's Notes

    Ik duik natuurlijk wel eens midden in de nacht een shoarmatent in, maar veel lekkerder is het om zelf shoarma te maken. Heb je natuurlijk na een avond stappen niet per sé meer zin in, maar op de 'brakke zondag' vind ik het heerlijk! Knoflooksausje, pitabroodje, shoarmavlees en mij hoor je niet meer... Van Livar natuurlijk nog weer extra lekker!


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan
    Anderen bekeken ook