•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Rib eye Black Angus CAN

Rib eye Black Angus Canada PRIME. Free Range runderen uit de ongerepte natuur bij Ontario. 

Lees meer
Pas Rib eye Black Angus CAN aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
  • Productinformatie

    Rib eye Black Angus Canada PRIME. Free Range runderen uit de ongerepte natuur bij Ontario. 



    Bereidingswijze

    1. Haal de ribeye op tijd (minstens een uur van tevoren) uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
    2. Dep het vlees met een keukenpapiertje goed droog.
    3. Zet een pan op het vuur en voeg een flinke klont boter of olijfolie en verse kruiden toe.
    4. Laat de pan goed heet worden, zodra de pan goed heet is, kan de steak in de pan.
    5. Bak de ribeye 1 minuut per centimeter per kant. Dus als je een ribeye van 2 centimeter hebt bak je ‘m eerst 2 centimeter aan de ene kant en na het omdraaien nogmaals 2 centimeter aan de andere kant.
    6. Schep tijdens het bakken van de ribeye het vleesvocht en de verse kruiden over het vlees. Dit wordt arroseren genoemd.
    7. Haal de ribeye uit de pan en laat het nog 10 minuten onder aluminiumfolie rusten.
    8. Maak af met grof zeezout en peper en snijd haaks op de draad aan.

    TIP: Bak je op gas? Houd de steak dan in beweging voor een gelijkmatige garing. Kook je op inductie? Laat de steak dan, op het 1x omdraaien na, met rust.


    Ingredienten

    100% rundvlees


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan