Bereidingswijze
Voor het beste resultaat: vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 15-18 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 170ºC.
Ingredienten
50% piedeeg [TARWEbloem (bevat antioxidant: E300), water, roomboter (MELK), margarine (plantaardige oliën en vetten (palm, koolzaad, kokos, zonnebloem), water, zout, emulgatoren: E471, E475 en lecithinen, citroensap, natuurlijk aroma), bakkerszout, rijsmiddelen: E170, E450, E500 en TARWEzetmeel, scharrelEIgeel, kleurstof: 160a, tijm], 50% vulling [lamsvlees 34%, water, kokosmelk, wortel, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, citroensap, citroengras, tamarinde, kleurstof: E150, ansjoVIS, knoflook, zout, zonnebloemolie, stabilisatoren E410, E412 en E415, gemengde kruiden en specerijen (bevat KORIANDER)].
Wat vind je van dit product?