• 0522 24 66 19  (Meppel)
    • Vlees met fijne herkomst
    • Eigen worstmakerij
    • Vakmanschap door eigen slagers

Kalkoendijen in braadzak

Genoeg voor 2 grote eters, 3 normale eters of 4 kleine eters. Ook geschikt om als onderdeel te doen naast meerdere vleesgerechten. 

Lees meer
Pas Kalkoendijen in braadzak aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Vers
  • Productinformatie

    Genoeg voor 2 grote eters, 3 normale eters of 4 kleine eters. Ook geschikt om als onderdeel te doen naast meerdere vleesgerechten. 



    Bereidingswijze

    Bereidingswijze kalkoendij in braadzak

    > haal de kalkoendijen 1-2 dagen van tevoren uit de vriezer en ontdooi in de koelkast (laat de vacuümzak er omheen tijdens het ontdooien).

    Let op. de braadzak (+1 reserve) zit onder de alubak in de zak. 

    1. Knip de vacuumzak open en vul de garnituren eventueel aan naar wens. 
    2. Doe de meegeleverde braadzak strak om de gehele bak en sluit af met de meegeleverde clip. (er is een reserve braadzak meegeleverd mocht er eentje scheuren)
    3. Leg de meegeleverde groente onderin de meegeleverde alubak

    > verwarm de oven voor op 180C.
    > gaar de kalkoen voor 2,5 uur op 150C in de oven.
    > knip de laatste 20 min de braadzak open voor een mooie bruine korst.
    > Haal de kalkoendijen uit de oven en laat een 10 minuten rusten op het aanrecht onder een theedoek of aluminium folie. 

    Eet smakelijk,


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan