Kalkoendijen in braadzak
Genoeg voor 2 grote eters, 3 normale eters of 4 kleine eters. Ook geschikt om als onderdeel te doen naast meerdere vleesgerechten.
Productinformatie
Genoeg voor 2 grote eters, 3 normale eters of 4 kleine eters. Ook geschikt om als onderdeel te doen naast meerdere vleesgerechten.
Bereidingswijze
Bereidingswijze kalkoendij in braadzak
> haal de kalkoendijen 1-2 dagen van tevoren uit de vriezer en ontdooi in de koelkast (laat de vacuümzak er omheen tijdens het ontdooien).
Let op. de braadzak (+1 reserve) zit onder de alubak in de zak.
- Knip de vacuumzak open en vul de garnituren eventueel aan naar wens.
- Doe de meegeleverde braadzak strak om de gehele bak en sluit af met de meegeleverde clip. (er is een reserve braadzak meegeleverd mocht er eentje scheuren)
- Leg de meegeleverde groente onderin de meegeleverde alubak
> verwarm de oven voor op 180C.
> gaar de kalkoen voor 2,5 uur op 150C in de oven.
> knip de laatste 20 min de braadzak open voor een mooie bruine korst.
> Haal de kalkoendijen uit de oven en laat een 10 minuten rusten op het aanrecht onder een theedoek of aluminium folie.
Eet smakelijk,