Gogi-gui (Koreaanse barbecue)
Een Gogi-Gui - oftewel een Koreaanse tafelgrill - is een laagdrempelige manier om met elkaar te genieten van goed vlees en een unieke manier van koken. Hoe leuk om gezellig met elkaar rond een tafelgrill te zitten? Het perfecte vaderdag cadeau! Bestel 'm deze week, profiteer van maar liefst 50% [!] korting en verras je vader met deze unieke Gogi-Gui Koreaanse BBQ!
Productinformatie
Een Gogi-Gui - oftewel een Koreaanse tafelgrill - is een laagdrempelige manier om met elkaar te genieten van goed vlees en een unieke manier van koken. Hoe leuk om gezellig met elkaar rond een tafelgrill te zitten? Het perfecte vaderdag cadeau! Bestel 'm deze week, profiteer van maar liefst 50% [!] korting en verras je vader met deze unieke Gogi-Gui Koreaanse BBQ!
Wat is Gogi-Gui?
Gogi-Gui (고기구이) is de Koreaanse term voor "gegrild vlees", en verwijst specifiek naar de populaire Koreaanse manier van tafelbarbecueën, waarbij vlees direct aan tafel op een grill wordt bereid.
Bij Gogi-Gui wordt vlees [zoals rundvlees, varkensvlees of kip] vaak gemarineerd op een grill bereid die in de eettafel is ingebouwd of op een compacte grill ligt. Met deze Gogi-Gui haal je een perfect formaat in huis, waarmee je dus laagdrempelig met elkaar kunt grillen. Het is dus een culinaire en fun manier van vlees bereiden, maar vooral ook een leuk samenzijn en een sociale bezigheid.
Koreaans BBQ vlees
En wist je dat we bij The Butchery ook een speciaal assortiment hebben voor Koreaanse BBQ? Van Kalbi short ribs tot Yakiniku en van 4 mm gesneden vlees tot allerlei spiesjes. Bekijk vooral even ons assortiment en laat je inspireren tot de meest heerlijke Koreaanse BBQ gerechten.
Veelvoorkomende Koreaanse BBQ gerechten
-
Bulgogi (불고기) – dun gesneden rundvlees gemarineerd in een zoete saus op basis van sojasaus, knoflook, suiker en sesamolie.
-
Galbi (갈비) – gemarineerde dunsgesneden runder- of varkensribben. Hier een recept ter inspiratie.
-
Samgyeopsal (삼겹살) – ongemarineerde plakjes buikspek (varkensvlees), vaak geserveerd met dipsausjes en groenten.
-
Dak-gui (닭구이) – gegrilde kip, vaak gemarineerd in pittige of zoete saus.
En natuurlijk leent ook yakiniku en teppenyaki vlees zich perfect voor de Koreaanse BBQ. Bekijk dus vooral het assortiment eens en laat je inspireren!