Fast and Flavoured All Purpose NS No Rubbish
De naam zegt ’t al, de Fast & Flavoured All Purpose rub kan eigenlijk op elk gerecht.. Deze versie bevat geen zout. De rub is opgebouwd met rietsuiker, paprika, specerijen, gedroogde glucose en kruiden. Een allemansvriend die je naar smaak toe kan voegen.
Fast & Flavoured No Salt is allergeenvrij.
Productinformatie
De naam zegt ’t al, de Fast & Flavoured All Purpose rub kan eigenlijk op elk gerecht.. Deze versie bevat geen zout. De rub is opgebouwd met rietsuiker, paprika, specerijen, gedroogde glucose en kruiden. Een allemansvriend die je naar smaak toe kan voegen.
Fast & Flavoured No Salt is allergeenvrij.
De naam zegt ’t al, de Fast & Flavoured All Purpose rub kan eigenlijk op elk gerecht.. Deze versie bevat geen zout. De rub is opgebouwd met rietsuiker, paprika, specerijen, gedroogde glucose en kruiden. Een allemansvriend die je naar smaak toe kan voegen.
Fast & Flavoured No Salt is allergeenvrij.
Wat is een BBQ rub?
Een BBQ rub, ook wel een dry rub genoemd, is eigenlijk niet veel meer dan een mengsel van gedroogde specerijen en kruiden om je vlees (of vis) op smaak te brengen. Het grote voordeel aan een dry rub is dat er geen zuur in het mengsel zit, zoals bij marinades vaak wel het geval is, en dus de structuur van ’t vlees optimaal behouden blijft. Een win-win dus om je vlees perfect op smaak te brengen.
BBQ rubs van No Rubbish
De BBQ rubs van No Rubbisch worden gemaakt van de meest verse kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit, verantwoord ingekocht over de hele wereld. De rubs zijn uitgebreid getest door de top Grillmasters van Nederland voordat ze uitgebracht zijn.
De rubs zijn 100% ontwikkeld, getest en verpakt in Nederland.
Ohja! Ze zijn trouwens ook glutenvrij en MSG-vrij..
Hoe gebruik je BBQ rub?
Hoe je een BBQ-rub gebruikt is afhankelijk van de soort bereiding van je stuk vlees. Ga je een steak (bijvoorbeeld rib-eye) direct grillen? Dan kan je de rub een paar minuten voor ’t bereiden op ’t vlees aanbrengen. Ga je echter voor een groot stuk vlees en een indirecte bereiding, dan kan je de rub ’t beste een paar uur van tevoren gebruiken. Wrijf de rub goed in ’t vlees en laat het ongeveer zes uur afgedekt rusten voordat je het gaat bereiden.
Ingredienten
Recepten