• 0522 24 66 19  (Meppel)
    • Vlees met fijne herkomst
    • Eigen worstmakerij
    • Vakmanschap door eigen slagers

Fast and Flavoured all purpose No Rubbish

De naam zegt ’t al, de Fast & Flavoured All Purpose rub kan eigenlijk op elk gerecht. De rub is opgebouwd met rietsuiker, paprika, knoflook, chili, zeezout en kruiden. Een allemansvriend die je naar smaak toe kan voegen.
Fast & Flavoured is allergeenvrij.

Lees meer
Pas Fast and Flavoured all purpose No Rubbish aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Droogwaren
  • Productinformatie

    De naam zegt ’t al, de Fast & Flavoured All Purpose rub kan eigenlijk op elk gerecht. De rub is opgebouwd met rietsuiker, paprika, knoflook, chili, zeezout en kruiden. Een allemansvriend die je naar smaak toe kan voegen.
    Fast & Flavoured is allergeenvrij.


    De naam zegt ’t al, de Fast & Flavoured All Purpose rub kan eigenlijk op elk gerecht.. De rub is opgebouwd met rietsuiker, paprika, knoflook, chili, zeezout en kruiden. Een allemansvriend die je naar smaak toe kan voegen.
    Fast & Flavoured is allergeenvrij.

    Wat is een BBQ rub?

    Een BBQ rub, ook wel een dry rub genoemd, is eigenlijk niet veel meer dan een mengsel van gedroogde specerijen en kruiden om je vlees (of vis) op smaak te brengen. Het grote voordeel aan een dry rub is dat er geen zuur in het mengsel zit, zoals bij marinades vaak wel het geval is, en dus de structuur van ’t vlees optimaal behouden blijft. Een win-win dus om je vlees perfect op smaak te brengen.

    BBQ rubs van No Rubbish

    De BBQ rubs van No Rubbisch worden gemaakt van de meest verse kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit, verantwoord ingekocht over de hele wereld. De rubs zijn uitgebreid getest door de top Grillmasters van Nederland voordat ze uitgebracht zijn.
    De rubs zijn 100% ontwikkeld, getest en verpakt in Nederland.
    Ohja! Ze zijn trouwens ook glutenvrij en MSG-vrij..

    Hoe gebruik je BBQ rub?

    Hoe je een BBQ-rub gebruikt is afhankelijk van de soort bereiding van je stuk vlees. Ga je een steak (bijvoorbeeld rib-eye) direct grillen? Dan kan je de rub een paar minuten voor ’t bereiden op ’t vlees aanbrengen. Ga je echter voor een groot stuk vlees en een indirecte bereiding, dan kan je de rub ’t beste een paar uur van tevoren gebruiken. Wrijf de rub goed in ’t vlees en laat het ongeveer zes uur afgedekt rusten voordat je het gaat bereiden.


    Ingredienten

    Rietsuiker, specerijen (paprika, knoflook , chili specerijen), zeezout, kruiden

    Recepten


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan