Bereidingswijze
Snelle bereidingswijze hamburger
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 52C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
Rundvlees, water, specerijen (chilies, gember, sereh, laos, krachai wortel, koriander, 1% komijn, kardemom, peper), kokosmelkpoeder (kokosmelk, maltodextrine, melkeiwit), groenten (knoflook, ui), zonnebloemolie, gula djawa (palmsuiker, water, melasse, zout, voedingszuur: melkzuur), kemirie noten, vissaus (water, ansjovis, zout, suiker), zout, aardappelzetmeel, limoenblad, garnalenpoeder (maisbloem, zout, garnalen), paprika concentraat, conserveermiddel: kaliumsorbaat, paneermeel (bevat TARWE, ROGGE), specerijen (koriander, peper, gember, foelie, nootmuskaat), glucosestroop, antioxidant: ascorbinezuur.
Wat vind je van dit product?