Bereidingswijze
Snelle bereidingswijze hamburger
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 52C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
Rundvlees, ketjap (glucosestroop, water, gehydrolyseerd soja en maisEIWIT, zout, suiker, kleurstof: karamel klasse 3), groenten (ui, paprika), kemirie noten, specerijen (laos, chilies), water, gula djawa (palmsuiker, water, melasse, zout, voedingszuur: melkzuur), tamarindepuree (tamarinde, conserveermiddel: kaliumsorbaat), zonnebloemolie, zout, aardappelzetmeel, limoenblad, conserveermiddel: kaliumsorbaat, paneermeel (bevat TARWE, ROGGE), specerijen (koriander, peper, gember, foelie, nootmuskaat), glucosestroop, antioxidant: ascorbinezuur.
Wat vind je van dit product?