Bereidingswijze
Snelle bereidingswijze hamburger
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 52C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
Rundvlees, groenten (ui, prei, knoflook, tomaat), specerijen (laos, gember, sereh, chilies), ketjap (glucosestroop, water, gehydrolyseed soja en maisEIWIT zout, suiker, kleurstof: karamel klasse 3), water, gula djawa (palmsuiker, water, melasse, zout, voedingszuur: melkzuur), sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), tomatenketchup (groenten [tomaat, ui], water, appelconcentraat, suiker, azijn, zout, natuurlijke aroma's, specerijen), kemirie noten, zonnebloemolie, tamarindepuree (tamarinde, conserveermiddel: kaliumsorbaat), aroma (bevat ei), aardappelzetmeel, zout, limoenblad, garnalenpoeder (maisbloem, zout, garnalen), conserveermiddel: kaliumsorbaat, paneermeel (bevat TARWE, ROGGE), specerijen (koriander, peper, gember, foelie, nootmuskaat), glucosestroop, antioxidant: ascorbinezuur.
Wat vind je van dit product?