•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Zoutloos half-om-Half gehakt

Zoutloos gehakt van het Overijssels wroetvarken en dikbil rund (Half-om-half), op smaak gemaakt met lekkere gehaktkruiden zonder onnodige E-nummers.

Lees meer
Dit product is momenteel niet op voorraad.
 • Persoonlijk advies
 • Grootste slagersassortiment
 • Kies zelf je afhaaldag
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Productinformatie

  Zoutloos gehakt van het Overijssels wroetvarken en dikbil rund (Half-om-half), op smaak gemaakt met lekkere gehaktkruiden zonder onnodige E-nummers.


  Zoutloos gehakt half-om-half  is multi-inzetbaar! Een ouderwetse gehaktbal, rul door de pasta, als basis door ovengerechten: eigenlijk is gehakt altijd goed. Niet te vet en dus perfect voor de 'doordeweekse keuken'. 

  Ons zoutloos gehakt komt van het Overijssels wroetvarken en dikbil runderen uit de regio; beide van boeren waarmee wij een langdurige samenwerking hebben. Met respect gehouden en zonder rare toevoegingen!

  Zoutloos gehakt half-om-half is eigenlijk altijd een goede keuze!

  Overijssels Wroetvarken

  Ons 'standaard' varkensvlees komt van het Overrijssels wroetvarken, bekend om zijn uitstekende vleeseigenschappen. Het is fijn van draad, super smaakvol en heerlijk sappig. Dat komt onder meer omdat de varkens met respect zijn gehouden. In de wroetstal hebben ze veel bewegingsruimte en de dikke laag strooisel zorgt voor een comfortabel bed waar de varkens op kunnen rusten én lekker in kunnen wroeten. De varkens leven in groepen van 20 tot 30 dieren, op dichte vloeren met strooisel. In vergelijking met andere stalsystemen hebben ze drie keer meer leefruimte, zodat ze lekker kunnen rennen en spelen. Het Overijssels wroetvarken heeft onbeperkt toegang tot natuurlijk voer (zónder antibiotica) en vers water.

  Dikbil Rund

  Ons 'standaard' rundvlees komt van gepassioneerde boeren uit de regio waarmee wij een jarenlange samenwerking hebben. Zij leveren ons uitsluitend vrouwelijke koeien en kalveren uit de regio. De dieren grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras –uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. De dieren hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Die respectvolle aanpak proef je: het vlees is fijn van draad, botermals en heeft een authentieke rundvleessmaak. Zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn...


  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan