•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Verjaardagsinspiratie

Binnenkort jarig en wil je iets lekkers op tafel zetten voor je bezoek? Dan kun je het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Hier alvast wat tips!

Pulled Pork Nachos

Dit is 100% scoren en je kunt het jezelf ook makkelijk maken met onze kant-en-klare pulled pork! Liever helemaal van scratch. Kan natuurlijk ook, want op onze receptenpagina vind je allerlei recepten om zelf mee aan de slag te gaan. 

Pulled Pork Nachos

Ambachtelijke croquetten

Wil je een snelle lunch serveren en toch indruk maken? Onze croquetten zijn een super alternatief!

Braadworstenplank

Als we ergens trots op zijn, is het wel onze ambachtelijke worstmakerij! Onze braadworstjes worden stuk voor stuk met liefde gemaakt in de meest uiteenlopende smaken. Cheddar/Jalapeno bijvoorbeeld, een absolute bestseller uit ons assortiment. Je kunt ze serveren als een hotdog, maar kunt verschillende worstjes óók opsnijden als een happenplank. Een lekkere sriracha mayo of sambalmayo erbij en het is 100% scoren!

Broodje Hamburger

Als mensen lang blijven hangen is een broodje hamburger natuurlijk altijd een goed idee! Ook heel leuk om te serveren aan je gasten: mini burgers op een mini bun. Bijvoorbeeld met een lekkere dragon mayonaise. Zo heb je wel een culinaire snack, maar prop je je gasten niet meteen helemaal vol. 

Ibérico Rib Fingers

Persoonlijk vinden wij dit één van de betere snacks van de BBQ. Niet ingewikkeld te maken en superlekker als snack uit het vuistje, maar óók tussen een pitabroodje. 

Rib Fingers

Kant-en-klare Soep

Een soepje serveren aan je gasten is altijd een goed idee natuurlijk. Onze slagers hebben de meest heerlijke kant-en-klare soepen klaargemaakt in eigen slagerij en je hóeft natuurlijk niet te zeggen dat je zelf geen uren in de keuken hebt gestaan ;-)

Cassave Steak Chips

Wij hebben zelf een ultieme cassave hapje gemaakt en wel met een Wagyu steak. Maar die Wagyu is heel eenvoudig te vervangen door een 'normale' steak en zelfs 'gewoon' door rosbief. Dit is wat ons betreft echt een ultieme smaakcombi met beef namelijk. Echt een keer maken!

Meer inspiratie? Neem even een kijkje op onze receptenpagina, daar vind je vast en zeker wat je zoekt!