•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Ofyr

Ofyr

Ofyr is ontstaan vanuit het verlangen om van buiten koken een gezamenlijke activiteit te maken. Een sociaal evenement. De Ofyr is dan ook een weersbestendige design BBQ waar je met z’n allen omheen kunt staan. Het brengt net als een traditioneel kampvuur mensen samen. In 2015 is OFYR in Nederland geïntroduceerd en inmiddels is het concept verkrijgbaar in 80 landen! En om het outdoor concept compleet te maken, heeft OFYR een breed assortiment aan buitenmeubilair, kookgerei en hoogwaardige accessoires ontwikkeld. Een prachtig concept binnen de BBQ Experience van Slagerij Lantinga.

Graag persoonlijk advies onder het genot van een lekker kopje koffie? Plan dan een afspraak online met 1 van onze BBQ experts Gerrit-Jan of Jan..

Ofyr modellen

Ofyr Classic

De Classic is de meest iconische uitvoering van de OFYR collectie. De OFYR Classic is een prachtig object dat is ontworpen om in iedere buitenruimte te passen, ongeacht het seizoen. Steek hem aan en ieder buitenevenement wordt een speciale beleving.

 

Ofyr Classic Storage

De OFYR Classic Storage heeft hetzelfde tijdloze design en de eenvoud van de OFYR Classic units, met het extra gemak van een ingebouwde opslagruimte. Deze Classic Storage is prachtig als zelfstandig object of in combinatie met andere OFYR units.

Ofyr Classic Island

Deze alles-in-één buitenkeuken combineert functionaliteit en een uniek design in een compact ontwerp. Het OFYR Island bestaat uit een kooktoestel met houtopslag, een stevig werkblad en een praktische houder voor keukengerei en kruiden. 

Ofyr Tabl'O

Compact, efficiënt en elegant: OFYR Tabl’O is de ideale tafelgrill voor het koken van gezonde en heerlijke maaltijden voor 2-6 personen. OFYR Tabl’O is gemaakt van zwart staal en steunt op een hittebestendig bord, dus ideaal voor op tafel!

Ofyr Classic Pro

De OFYR Classic PRO biedt alle voordelen van de normale Classic modellen, met het toegevoegde gemak van een teakhouten handgreep en wielen. Hierdoor is het kooktoestel eenvoudig te verplaatsen naar elke gewenste plek in de buitenruimte. Daarnaast is de sokkel ook breder en dieper.

Ofyr Classic Storage Pro

De OFYR Classic Storage PRO heeft alle kenmerken van de OFYR Classic Storage, met de extra voordelen van een teakhouten handgreep en wielen. Hierdoor is deze unit eenvoudig te verplaatsen in de buitenruimte. Daarnaast is de sokkel ook breder en dieper, voor een optimale stabiliteit. 

Ofyr Island Pro

Het OFYR Island PRO is een mobiele alles-in-één buitenkeuken. De unit is praktisch, stijlvol, compact en verplaatsbaar. Naast een kooktoestel heeft het een werkblad, een tooltray en opbergruimte. Het werkblad is verkrijgbaar in teakhout en keramiek.

Ofyr XL

Alle OFYR kooktoestellen zijn volgens professionele specificaties vervaardigd, maar de OFYR XL is speciaal ontworpen voor catering en het koken voor grote groepen. Met een diameter van 150 cm is er ruimte genoeg om met 2 koks tegelijk te werken en groepen tot wel 150 personen te bedienen.