Lantinga Slagerijen & Catering maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Lenderollade (entrecote) Regiorund
Lekker gekruide lenderollade (entrecote) van ons regiorund. De rollade wordt rauw geleverd.
Productinformatie
Lekker gekruide lenderollade (entrecote) van ons regiorund. De rollade wordt rauw geleverd.
Bereidingswijze
Laat de het vlees op kamertemperatuur komen, dan aanbraden in een pan met royaal boter tot mooi bruin.
Verwarm de oven voor op 160C en doe de rollade in een ovenschaal inclusief de jus. Laat de oven staan op 160C en laat de rollade garen totdat hij 45C (rood) tot 50C (medium) is. Gebruik hiervoor een kernthermometer. Heb je geen thermometer? Dan is de richttijd 20 minuten per 500gram. Tussendoor een paar keer de jus eroverheen scheppen. Zodat de buitenkant mooi bruin wordt.
Laat 5 minuutjes rusten onder alufolie, snij de touwtjes eraf en snijdt mooie plakjes (niet te dik)
Ingredienten