Kruidenmix dippers tzatziki TMWTP
Griekse tzatziki maken? Met de kruidenmix van The Man With The Pan maak je gemakkelijk een frisse dip voor op een pitabroodje of stukje geroosterd Turks brood.
Productinformatie
Griekse tzatziki maken? Met de kruidenmix van The Man With The Pan maak je gemakkelijk een frisse dip voor op een pitabroodje of stukje geroosterd Turks brood.
Griekse tzatziki maken? Met de kruidenmix van The Man With The Pan maak je gemakkelijk een frisse dip voor op een pitabroodje of stukje geroosterd Turks brood.
In de dippers van The Man With The Pan worden de overtollige of misvormde groenten van de boer of kweker gebruikt. Deze groenten worden gedroogd, extra fijn gemalen en vervolgens in de mixen gebruikt om een nog betere smaak te creëren.
The Man with the Pan
Lekkerder, leuker en mooier, met deze filosofie werden de eerste producten van TMWTP 8 jaar geleden op de markt gebracht. De producten van TMWTP zijn 100% natuurlijk, om bij te dragen aan een gezonde lifestyle.
Al duizenden jaren is het mengen van kruiden en specerijen een kunstvorm. Neem bijvoorbeeld India, Thailand of Marokko, daar worden de mengsels van kruiden en specerijen aangeboden op de straten. Gewoon zonder kunstmatige toevoegingen, zo kan het dus ook! De producten van The Man With The Pan zijn dan ook 100% natuurlijk, glutenvrij en bevatten geen msg, gistextract of andere kunstmatige toevoegingen.
Ingrediënten: ui, knoflook, dilletopjes, munt, zeezout en prei.
Bereidingswijze
Schil 1 komkommer en rasp hem met een grove rasp. Doe de geraspte komkommer in een vergiet en knijp heel goed uit. Je houdt nu ongeveer 200 gram komkommer over. Doe 400 gram Griekse yoghurt in een schaal. Roer de specerijenmix erdoor. Voeg de komkommer toe en roer weer goed door. Zet een uurtje in de koelkast om de smaken goed lost te laten komen.
Ingredienten