Kruidenmix dippers humus TMWTP
Een gezonde humus dip! Maar wat kan je er eigenlijk allemaal in dippen? Best wel veel, probeer bijvoorbeeld eens: platbrood, warme pitabroodjes, grissini, nacho’s, komkommerreepjes, rode paprikareepjes, rauwe worteltjes, bleekselderij, tomaatjes of gegrilde aubergine.
Productinformatie
Een gezonde humus dip! Maar wat kan je er eigenlijk allemaal in dippen? Best wel veel, probeer bijvoorbeeld eens: platbrood, warme pitabroodjes, grissini, nacho’s, komkommerreepjes, rode paprikareepjes, rauwe worteltjes, bleekselderij, tomaatjes of gegrilde aubergine.
Een gezonde humus dip! Maar wat kan je er eigenlijk allemaal in dippen? Best wel veel, probeer bijvoorbeeld eens: platbrood, warme pitabroodjes, grissini, nacho’s, komkommerreepjes, rode paprikareepjes, rauwe worteltjes, bleekselderij, tomaatjes of gegrilde aubergine.
In de dippers van The Man With The Pan worden de overtollige of misvormde groenten van de boer of kweker gebruikt. Deze groenten worden gedroogd, extra fijn gemalen en vervolgens in de mixen gebruikt om een nog betere smaak te creëren.
The Man With The Pan
Lekkerder, leuker en mooier, met deze filosofie werden de eerste producten van TMWTP 8 jaar geleden op de markt gebracht. De producten van TMWTP zijn 100% natuurlijk, om bij te dragen aan een gezonde lifestyle.
Al duizenden jaren is het mengen van kruiden en specerijen een kunstvorm. Neem bijvoorbeeld India, Thailand of Marokko, daar worden de mengsels van kruiden en specerijen aangeboden op de straten. Gewoon zonder kunstmatige toevoegingen, zo kan het dus ook! De producten van The Man With The Pan zijn dan ook 100% natuurlijk, glutenvrij en bevatten geen msg, gistextract of andere kunstmatige toevoegingen.
Ingrediënten: ui, komijn, zeezout, paprika, korianderzaad, karwij, knoflook en witte peper.
Bereidingswijze
Was 250 gram kikkererwten, pureer deze vervolgens met de staafmixer. Voeg vier eetlepels citroensap, 50 ml extra vergine olijfolie en 100 ml water aan de kikkererwtenpuree toe en pureer het tot een smeuïge massa.
Ingredienten