The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Lantinga Slagerijen & Catering maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne
gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier
automatisch mee in.
Rundergehakt van Regiorund, van rund uit de regio, door mijn vader Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd. (H)eerlijk mager rundvlees voor 't lekkerste balletje!
Half om half gehakt van het Limburgs Kloostervarken en het Regiorund. Het gehakt is alleen gekruid met wat peper & zout, dus je kan 't zelf nog naar smaak kruiden!
In onze winkels in Wanneperveen en Meppel verkopen we al 30 jaar eerlijk vlees van boeren uit de regio. 'Proef de oorsprong', luidt het credo van onze slagerij & vershuis Lantinga en dat is natuurlijk niet voor niets. Een authentieke vleessmaak komt van dieren die een goed leven hebben gehad en niet van de massa industrie. Wij vinden dat logisch, maar dat is het helaas niet. Wel hebben we het idee dat dierenwelzijn een grotere rol gaat spelen. Gelukkig maar! Dat heeft opa Lantinga 30 jaar geleden goed ingeschat.
Begin 2019 hebben we met The Butchery echter de keuze gemaakt om de meest exclusieve rassen online te gaan verkopen en daarbij nóg beter te kijken naar dierenwelzijn. Het beste van het beste dus. Met rassen als LIVAR, Mangalitza, Rubia Gallega, Simmentaler Fleckfieh, USA Black Angus, Aberdeen Angus Uruguay, Australisch Wagyu, Label Rouge Kip en biologisch gehouden Drents Weiderund geven we een absolute Dierenwelzijn Garantie. Smaak als beloning voor goede zorg dus!