•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Argentijnse kipfilet Scharrel

Argentijnse kipfilet van de scharrelkip.

Lees meer
Pas Argentijnse kipfilet Scharrel aan

* Verplichte velden

 • Persoonlijk advies
 • Grootste slagersassortiment
 • Kies zelf je afhaaldag
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Productinformatie

  Argentijnse kipfilet van de scharrelkip.


  Wat is Argentijnse kipfilet?

  Argentijnse kipfilet is - jawel - kipfilet met de welbekende Argentijnse Chimichurri kruiden. Zoetig met pepers, tomaat, komijn en subtiel wat knoflook. Uiteraard kun je kipfilet heel goed zelf naar smaak marineren, maar voor de liefhebber hebben wij 't vast gedaan. Kipfilet is één van de meest gegeten vleessoorten ter wereld en da's natuurlijk ook niet zo gek. Het is vlees uit 't borstdeel: mager, licht verteerbaar en heel veelzijdig. Perfect voor de snelle keuken! Neem deze Argentijnse kipfilet. Al helemaal op smaak (uiteraard zonder kunstmatige toevoegingen, duh!), dus kan zo de pan in... Van scharrelkip, maar dat spreekt bij The Butchery hopelijk voor zich.

  Argentijnse kipfilet van Hollandse scharrelkip

  Dee Argentijnse kipfilet komt van Hollandse scharrelkip met het slagerskeurmerk Boerderijkip. Een vitale kip waarvan we weten waar hij vandaan komt. De kippen groeien op in stallen waarin het dag- en nachtritme is gewaarborgd en waar ze de hele dag door toegang hebben tot water en gezond en plantaardig voedsel (waarvan 70% bestaat uit granen). De dieren kunnen ook naar buiten en bepalen zelf wanneer ze weer naar binnen gaan. De goede leefomstandigheden zorgen voor een sterke gezonde kip en dat is natuurlijk win-win. Vanzelfsprekend vinden we dierenwelzijn een absolute must in onze branche, maar het komt ook nog eens de smaak ten goede. 


  Ingredienten

  Kip, plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem), groenten (paprika, ui, knoflook), zout, specerijen (peper, jalapeñopeper, chilies, komijn), maltodextrine, natuurlijke aroma's, paprikaconcentraat, gerookte maltodextrine, kruiden.

  Butcher's Notes

  In onze winkels hebben we veel vraag naar kipfilet in alle soorten, maten en smaken en ook de Argentijnse kipfilet doet 't goed. Makkelijk toch, als je van Chimichurri houdt?


  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan