• 0522 24 66 19  (Meppel)
    • Vlees met fijne herkomst
    • Eigen worstmakerij
    • Vakmanschap door eigen slagers

Secreto Iberico van de BBQ

Bereidingswijze

Wagyu van het varken: Secreto Iberico

Wagyu van het varken, zo wordt Secreto Iberico ook wel eens genoemd. En heel eerlijk, ik (Ruud van Ridiculous Kitchen) geniet net zoveel van Secreto als van een Wagyu steak! Zo’n Secreto zit echt vol smaak, heerlijk vet, en je mag het een klein beetje rosé eten wat het extra sappig en smaakvol maakt.

Ik heb wel een aantal keer de vraag gekregen hoe je zo’n Iberico Secreto nou klaarmaakt en of ik een lekker recept ervoor weet. Nou lieve mensen, hier komt het magische recept voor de allerbeste Iberico Secreto!

Secreto Iberico op de BBQ

  1. Verwarm de barbecue op 180 graden
  2. Kruid de Secreto goed aan beide kanten met peper en zout. Wees niet te zuinig, want tijdens het grillen smelt er ook veel zout van af.
  3. Grill nu de Secreto kort aan en blijf er bij! Er zit aardig wat vet in de Secreto waardoor je vlammen kan krijgen. Hou de Secreto dus in beweging wanneer dit gebeurt.
  4. Wanneer beide kanten een mooi goudbruin kleurtje hebben, is je secreto klaar en als het goed is nog een beetje rosé van binnen.

ENJOY!

Recepten
Producten voor dit recept