•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Online Vlees bestellen

De online foodbranche

De online foodbranche is in opmars! Kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen, want waarom ook niet? Veel mensen halen het nét niet om na werktijd bij de slager, groenteboer, bakker of visboer langs te gaan en dat terwijl vers en puur eten steeds belangrijker wordt. Gelukkig maar! Meer dan een kwart van de mensen bestelde in 2017 al wel eens boodschappen, een stijging van 7% t.o.v. 2016, aldus de cijfers van het CBS. Dat maakt levensmiddelen de grootst groeiende online categorie, met uiteraard nog voldoende ruimte voor meer groei! Anno 2018 is immers alles mogelijk: supervers inpakken met de mooiste materialen en vervolgens op gekoeld transport. 

Online vlees bestellen: hoe werkt dat?

Simpel! 'Gooi' je winkelwandje vol met jouw favoriete producten en klik op afrekenen. Vul vervolgens je gegevens in, klik op betalen en afwachten maar. Je hoeft er je stoel niet eens voor uit te komen. Je kunt bij afrekenen aangeven wanneer je je bestelling wilt ontvangen en spaart ook nog eens automatisch voor Beefcoins, die je kunt inwisselen voor leuke gadgets en deelname aan events. Bestel je voor 11.00, dan heb je het dezelfde avond nog in huis. Quickfrozen, met behoud van smaak, structuur en voedingswaarden. Maar dat spreek wat ons betreft tot zich. 

Na ontvangst van je bestelling, maken we deze in onze productielocatie in Meppel vers voor je klaar. The Butchery werkt alleen met producten waarvan we de herkomst kennen. Geen gekke vleesschandalen en geen onnodige toevoegingen dus. (H)eerlijk vlees van eerlijke boeren. In onze winkels werken wij vanuit de filosofie 'Proef de oorsprong' en die wordt uiteraard voortgezet op butchery.nl... Hier geldt als motto: Good Food, Good Mood. De wetenschap dat je vlees een goede herkomst kent en je groenten niet onnodig zijn bespoten, draagt toch bij aan de feelgood en dus de feestvreugde? Eens? Schroom dan niet om je culinaire creaties afkomstig van The Butchery te delen op facebook, instagram of per e-mail. Sharing is caring immers en daarom hebben we maar meteen een hashtag in't leven geroepen: 

#sharethegoodfoodfeeling

Let's get social!