Groente en aardappel gratins
Huisgemaakte Groente en Aardappel Gratins. Kant-en-klaar, dus alleen even opwarmen!
Productinformatie
Huisgemaakte Groente en Aardappel Gratins. Kant-en-klaar, dus alleen even opwarmen!
Bereidingswijze groente
Laat de groente ruim van tevoren (liefst 24 uur) ontdooien in de koelkast. Als je die tijd niet hebt, kun je de groenten ook ontdooien in een bak koud water. Dat gaat sneller. Langzaam ontdooien garandeert echter kwaliteitsbehoud!
Wanneer de groente volledig ontdooid is, kun je deze rustig op laag vuur opwarmen in een steelpannetje of koekenpan.
Bereidingswijze Aardappel gratin
Laat de gratin ongeveer een dag van tevoren rustig ontdooien in de koelkast. Wanneer je die tijd niet hebt, kun je ontdooien in koud water. Langzaam ontdooien garandeert echter kwaliteitsbehoud!
Wanneer de gratin helemaal is ontdooid, hoef je deze alleen nog maar 25 minuten op te warmen op 180 graden in een voorverwarmde oven.