• 10,0
    •   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Coronaproof afhalen
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Culinair wild online bestellen? | Butchery.nl

Wild

Wild

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Hazenpeper kant&klaar

    Hazenpeper kant&klaar

    Vanaf € 12,49 (500 gram )

    To € 24,99 (500 gram )

  2. Reepeper kant & klaar

    Reepeper kant & klaar

    Vanaf € 12,49 (500 gram )

    To € 24,99 (500 gram )

  3. -20% Parelhoen Label Rouge

    Parelhoen Label Rouge

    € 23,99 (per stuk) Normale prijs € 29,99
  4. -20% Reebout

    Reebout gevliesd

    Vanaf € 53,19 (ca. 1750 gram) Normale prijs € 66,49

    To € 57,75 (ca. 1750 gram) Normale prijs € 72,19

  5. -15% Hazenboutvlees/poulet

    Hazenboutvlees/poulet

    € 33,99 (ca 1000 gram) Normale prijs € 39,99
  6. -20% Frenched racks hert

    Hert frenched racks

    € 91,19 (ca. 1900 gram) Normale prijs € 113,99
  7. Hertenbiefstuk

    Hertenbiefstuk

    Vanaf € 7,99 (ca. 200 gram)

    To € 9,99 (ca. 200 gram)

  8. -20% Hazenbout

    Hazenbout (achterbout)

    € 3,99 (per stuk ca. 350 gram) Normale prijs € 4,99
  9. -20% Hazenrug

    Hazenrug heel

    € 23,99 (per stuk ca. 600/700 gram) Normale prijs € 29,99
  10. -20% Hele haas

    Haas heel gevild

    € 31,99 (ca. 2000 gram) Normale prijs € 39,99
  11. -20% Fazantfilet met vel

    Fazantfilet met vel

    € 11,99 (2x ca. 175/200 gram) Normale prijs € 14,99
Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Wild online kopen? 

Liefhebber van wild? Dan zit je hier goed! Het culinaire wildseizoen is weer officieel van start en we hebben weer een prachtassortiment wild specialiteiten. Van reerug tot hazenpeper en van hertenbiefstuk tot wild zwijn, fazant of wilde eend: uiteraard allemaal uit de vrije natuur!

Culinair Wildseizoen

Wanneer er iets te vieren valt zijn wild specialiteiten altijd een goed idee! Bijzonder vlees dat perfect past bij het najaar en de winter. Hoewel je wild het hele jaar door kunt eten, is het culinaire wildseizoen medio oktober officieel van start gegaan en loopt door tot tweede kerstdag. Een heerlijke wildstoof of -gebraad: wild is veelal bijzonder vlees en het fijne aan wild vlees is dat het van dieren komt die een mooi leven in de vrij natuur hebben gehad. Wel zo'n fijne gedachte. 

Wild bestellen bij de online slager

Wild online bestellen is heel eenvoudig! Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij sturen het quickfrozen naar je op. Voor 11.00 besteld is dezelfde avond al geleverd!