• 10,0
    •   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Flat iron steak

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Flat iron steak (heel) Black Angus PRIME USA

    Flat iron steak (heel) Black Angus PRIME USA

    Vanaf € 39,99 (ca. 800 gram)

    To € 44,99 (ca. 800 gram)

  2. Flat Iron (gesplitste sukade) Black Angus AUS

    Flat Iron (gesplitste sukade) Black Angus AUS

    Vanaf € 34,95 (ca. 700 gram)

    To € 44,99 (ca. 700 gram)

  3. Wagyu flat iron (gesplitste sukade) Australia

    Wagyu flat iron 8+ (gesplitste sukade) Australia

    Vanaf € 44,99 (ca. 450 gram)

    To € 69,99 (ca. 450 gram)

  4. Flat Iron Black Angus CAN

    Flat Iron Black Angus CAN

    Vanaf € 34,99 (ca. 700 gram)

    To € 44,49 (ca. 700 gram)

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Wat is een flat iron steak?

Flat iron steak wordt ook wel sukade steak genoemd en wordt gesneden uit - jawel - de sukade, dat in NL vooral wordt gegeten als suddervlees. De Amerikanen weten wel raad met sukade als steak en dat is geheel terecht! Met 't zeen eruit gesneden is flat iron - oftewel sukade, een serieuze smaakbom. Mits van een goed vleesras, zoals Black Angus. Gelukkig wordt 'ie in Nederland ook steeds meer ontdekt. Waarom flat iron steak? Omdat de puntige vorm iets doet denken aan een strijkijzer en de steak nooit dikker is dan 2 cm. Logisch.