• 10,0
    •   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

 

Cote de Boeuf

Cote de Boeuf

Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Cote de Boeuf Black Angus AUS

    Cote de Boeuf Black Angus AUS

    Vanaf € 49,49 (ca. 900 gram)

    To € 60,49 (ca. 900 gram)

  2. Cote de Boeuf Black Angus USA (prime grade)

    Cote de Boeuf Black Angus USA (prime grade)

    Vanaf € 60,49 (ca. 1100 gram)

    To € 62,99 (ca. 1100 gram)

  3. COTE DE VEAU

    Cote de veau

    Vanaf € 23,99 (ca. 500 gram)

    To € 43,19 (ca. 500 gram)

  4. Cote de Boeuf Simmentaler dry aged

    Cote de Boeuf Simmentaler dry aged

    Vanaf € 23,99 (ca. 800 gram)

    To € 44,99 (ca. 800 gram)

  5. Cote de boeuf Black Angus CAN

    Cote de boeuf Black Angus CAN

    Vanaf € 54,99 (ca. 1000 gram)

    To € 60,49 (ca. 1000 gram)

  6. Cote de boeuf Chianina

    Cote de boeuf Chianina

    € 118,99 (ca. 1700 gram)
  7. Sashi Cote de Boeuf

    Sashi Cote de Boeuf

    Vanaf € 44,79 (ca. 800 gram)

    To € 61,59 (ca. 800 gram)

  8. Cote de boeuf dry aged Holstein

    Cote de boeuf dry aged Holstein

    € 53,99 (ca. 900 gram)
  9. Kernthermometer

    Kernthermometer

    € 4,99 (per stuk)
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Wat is een Cote de Boeuf?

Côte de Boeuf is het ribstuk van het rund. Rib steak noemen ze het daarom ook wel. Of Prime Rib en dat geeft meteen het ‘niveau’ van deze fijne steak aan.  PRIME. Cote de Boeuf is populair bij meatlovers en dat is niet zo gek, want het heeft alles in huis: een goed formaat, mooie marmering, sublieme malsheid en smaak. Heel veel smaak zelfs, mede dankzij het rijpen en bereiden aan het been. Het is op-en-top BBQ vlees, want het bevat voldoende vet om lekker mals te blijven op de grill. Het is een rib eye aan bot, gesneden van de laatste ribben van het rund. Dat deel bevat weinig spieren (in vergelijking met de lende) en is daardoor wat fijner van draad en dus malser.

Côte de Boeuf kopen online lijkt een leent zich overigens ook heel goed voor dry aging. Minimaal 28 dagen aan het bot, wat zorgt voor zo’n 20% vochtverlies en een intense smaak. Je hebt ze dan ook vast wel eens zien hangen in een rijpingskast bij een gerenommeerde slagerij of restaurant.