•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

 

Cote de Boeuf

Cote de Boeuf

Bekijken als Grid List

15 Items

per pagina
Oplopend sorteren
  1. Kernthermometer
    Kernthermometer
    € 4,99 (per stuk)
  2. cote de boeuf simmentaler
    Cote de Boeuf Simmentaler
    € 48,59 (900g)
  3. Dry aged cote de boeuf Rubia Gallega
    Rubia Gallega Cote de boeuf Dry Aged
    € 87,99 (1000g)
  4. Cote de Boeuf Black Angus USA (prime grade)
    Cote de Boeuf Black Angus USA (prime grade)
    € 83,99 (1050g)
  5. Cote de boeuf Black Angus CAN
  6. Dry aged cote de boeuf Charra
  7. Dry Aged Cote de Boeuf Chianina Flaminio Dry Aged Cote de Boeuf Chianina Flaminio
  8. Cote de boeuf Angus crossbreed SCO
  9. Wagyu cote de boeuf 8+ Australia
  10. Cote de Boeuf Black Angus AUS
  11. cote a los arouquesa Dry Aged Cote a los Arouquesa
  12. Dry Aged Cote de Boeuf Black Angus POR Dry Aged Cote de Boeuf Black Angus POR
  13. Dry Aged Cote a los Black Angus POR Dry Aged Cote a los Black Angus POR
  14. Cote de Boeuf Arouquesa Dry Aged Cote de Boeuf Arouquesa
  15. Cote de Boeuf Romagnola Dry Aged Cote de Boeuf Romagnola
Bekijken als Grid List

15 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Wat is een Cote de Boeuf?

Côte de Boeuf is het ribstuk van het rund. Rib steak noemen ze het daarom ook wel. Of Prime Rib en dat geeft meteen het ‘niveau’ van deze fijne steak aan.  PRIME. Cote de Boeuf is populair bij meatlovers en dat is niet zo gek, want het heeft alles in huis: een goed formaat, mooie marmering, sublieme malsheid en smaak. Heel veel smaak zelfs, mede dankzij het rijpen en bereiden aan het been. Het is op-en-top BBQ vlees, want het bevat voldoende vet om lekker mals te blijven op de grill. Het is een rib eye aan bot, gesneden van de laatste ribben van het rund. Dat deel bevat weinig spieren (in vergelijking met de lende) en is daardoor wat fijner van draad en dus malser.

Côte de Boeuf kopen online lijkt een leent zich overigens ook heel goed voor dry aging. Minimaal 28 dagen aan het bot, wat zorgt voor zo’n 20% vochtverlies en een intense smaak. Je hebt ze dan ook vast wel eens zien hangen in een rijpingskast bij een gerenommeerde slagerij of restaurant.