Lantinga Slagerijen & Catering maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Rundergehakt Regiorund
Rundergehakt van Regiorund, van rund uit de regio, door mijn vader Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd. (H)eerlijk mager rundvlees voor 't lekkerste balletje!
Productinformatie
Rundergehakt van Regiorund, van rund uit de regio, door mijn vader Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd. (H)eerlijk mager rundvlees voor 't lekkerste balletje!
Veelzijdig rundergehakt
Een ouderwetse gehaktbal, rul door de pasta, als basis door ovengerechten: rundergehakt is eigenlijk altijd wel goed. Niet te vet, veelzijdig en dus perfect voor de 'doordeweekse keuken'. Rundergehakt Regiorund is dus ook niet voor niets een hardloper in onze winkels.
Rundergehakt Regiorund
Dit rundergehakt is afkomstig van Regiorund: rundvlees uit de regio, door mijn vader persoonlijk geselecteerd bij boeren met wie we al jaren samenwerken. Geen vleesschandalen, maar (h)eerlijk rundvlees, wat het leven én de smaak ten goede komt. De dieren grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras – uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. De dieren hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Die respectvolle aanpak proef je aan dit rundergehakt: het vlees heeft een authentieke rundvleessmaak. Zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn...
Ingredienten