• 9,3
  •   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Riblappen Regiorund

Riblappen van Regiorund, (h)eerlijk rundvlees uit de regio, door Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd.

Lees meer
Pas Riblappen Regiorund aan

* Verplichte velden

 • Persoonlijk advies
 • Grootste slagersassortiment
 • Kies zelf je afhaaldag
 • Vers
 • Productinformatie

  Riblappen van Regiorund, (h)eerlijk rundvlees uit de regio, door Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd.


  Wat zijn riblappen?

  Riblappen zijn prachtig gemarmerd stoofvlees, afkomstig van de eerste ribben (onderrib, dikke rib of fijne rib) van het rund. Vlakbij rib eye dus. Het vlees is vetter dan bijvoorbeeld sukade of magere runderlappen, maar heeft daardoor wel meer smaak én minder bereidingstijd nodig. Vergis je echter niet, het blijft stoofvlees en dat wordt niet voor niets ook wel suddervlees genoemd. Langzaam laten sudderen geeft het lekkerste resultaat, dus trek er minimaal 2.5 uur voor uit. Maar als je met riblappen de tijd neemt, houd je supersmeuig vlees over. Van Regiorund, rundvlees uit de directe omgeving, zorgvuldig geselecteerd door Lantinga Sr.

  Tip: riblappen zijn bij uitstek geschikt voor goede jus. Doe er je voordeel mee ;-)

  Riblappen van Regiorund

  Het Regiorund rundvlees komt van de Blonde d'Aquitaine uit de regio, door mijn vader persoonlijk geselecteerd bij boeren met wie we al jaren samenwerken. Geen vleesschandalen, meer (h)eerlijk rundvlees, wat het leven én de smaak ten goede komt. De dieren grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras – uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. De dieren hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Die respectvolle aanpak proef je in deze bieflappen: het vlees heeft een authentieke rundvleessmaak. Zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn...


  Bereidingswijze

  Behalve gewoon stoven, kan je met riblappen ook een fijne Boeuf Bourguignon op tafel zetten. Aan de hand van onze One Minute Grill Academy met Ruben Meijboom wordt 't een fluitje van een cent.


  Ingredienten

  100% rundvlees

  Butcher's Notes

  Lekker vet draadjesvlees dat van smeuigheid uit elkaar valt. Je moet tegen een beetje vet kunnen, maar de smaak die je ervoor terugkrijgt. Delicious!


  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan
  Anderen bekeken ook