Pastasaus ‘Granoro’
Ga je voor een echte Italiaanse pasta? Combineer ‘m dan met de pastasaus van Granoro. Deze pastasaus bestaat uit rauwe tomaten die gepureerd zijn tot een soort tomatensap. Tijdens dit proces zijn de tomaten ontdaan van de zaden en het vel. De pastasaus is niet verhit geweest, waardoor de smaak van de verse tomaten behouden wordt.
Productinformatie
Ga je voor een echte Italiaanse pasta? Combineer ‘m dan met de pastasaus van Granoro. Deze pastasaus bestaat uit rauwe tomaten die gepureerd zijn tot een soort tomatensap. Tijdens dit proces zijn de tomaten ontdaan van de zaden en het vel. De pastasaus is niet verhit geweest, waardoor de smaak van de verse tomaten behouden wordt.
Ga je voor een Italiaanse pasta? Combineer ‘m dan met de pastasaus van Granoro. Deze pastasaus bestaat uit rauwe tomaten die gepureerd zijn tot een soort tomatensap. Tijdens dit proces zijn de tomaten ontdaan van de zaden en het vel. De pastasaus is niet verhit geweest, waardoor de smaak van de verse tomaten behouden wordt.
Granoro
Granoro is in 1967 opgericht door Attilio Mastromauro en is gevestigd in Corato, in Puglia, een regio in het hart van het zuiden van Italie. Het Italiaanse gebied Puglia staat bekend als een van de beste als het aankomt op producten met durumtarwe in Europa. Bij Granoro wordt met veel passie en zorgzaamheid pasta geproduceerd. Daarnaast is Granoro altijd op zoek naar hoe de kwaliteit van de producten beter kan.
Bereidingswijze
Bak wat gehakt en groenten in een pan, voeg de saus toe (even meewarmen) en serveer met pasta. Rasp er naar smaak nog wat kaas over, eetsmakelijk!