Lantinga Slagerijen & Catering maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
LIVAR Rookworst
Ambachtelijke rookworst van LIVAR, Limburgs Kloostervarken. Uit eigen worstmakerij!
Productinformatie
Ambachtelijke rookworst van LIVAR, Limburgs Kloostervarken. Uit eigen worstmakerij!
Ambachtelijke rookworst van LIVAR
Al onze worsten komen uit eigen worstmakerij, waar meester Worstmaker Henri van Heerde de scepter zwaait. Henri en zijn team werken met eigen recepturen die in de winkels in Meppel en Wanneperveen al jaren bestsellers zijn. De worstmakerij heeft dan ook al flink wat prijzen in de wacht gesleept. Het maken van een echt goede ambachtelijke rookworst is bijvoorbeeld helemaal niet zo eenvoudig. Zo komt het mengen van vlees met de kruiden, vocht en zout heel precies. De rookworsten worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en in geavanceerde kasten gerookt (zonder rookaroma's, maar dat spreekt voor zich).
Bereidingswijze
De rookworst hoef je alleen nog maar even op te warmen als hij in vacuum verpakt zit. Zit hij niet in vacuum? Dan moet je 'm nog even 20 minuutjes wellen.