•   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Gepelde tomaten ‘Granoro’

Zelf tomatensaus maken van tomaten? Dat kan met de gepelde tomaten van Granoro.De gepelde tomaten van Granoro worden binnen een paar uur na de oogst in Italië gelijk verwerkt, zodat de tomaten hun geur en frisheid behouden. Granoro selecteert zelf de tomaten, ze houden hierbij onder andere rekening met de vorm, de volledige rijping en de intense rode kleur. Het pellen van de tomaten vindt op een natuurlijke wijze plaats door middel van een broeiproces, dat de schil losmaakt van de tomaat. Vervolgens controleren de medewerkers handmatig de tomaten nog een keertje op de mate van rijpheid, wanneer de tomaten toch niet helemaal rijp zijn, worden ze uit het proces gehaald en gaan ze dus niet mee naar het inblikken.  

Lees meer
Dit product is momenteel niet op voorraad.
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Vers
  • Productinformatie

    Zelf tomatensaus maken van tomaten? Dat kan met de gepelde tomaten van Granoro.De gepelde tomaten van Granoro worden binnen een paar uur na de oogst in Italië gelijk verwerkt, zodat de tomaten hun geur en frisheid behouden. Granoro selecteert zelf de tomaten, ze houden hierbij onder andere rekening met de vorm, de volledige rijping en de intense rode kleur. Het pellen van de tomaten vindt op een natuurlijke wijze plaats door middel van een broeiproces, dat de schil losmaakt van de tomaat. Vervolgens controleren de medewerkers handmatig de tomaten nog een keertje op de mate van rijpheid, wanneer de tomaten toch niet helemaal rijp zijn, worden ze uit het proces gehaald en gaan ze dus niet mee naar het inblikken.  


    Zelf tomatensaus maken van tomaten? Dat kan met de gepelde tomaten van Granoro.De gepelde tomaten van Granoro worden binnen een paar uur na de oogst in Italië gelijk verwerkt, zodat de tomaten hun geur en frisheid behouden. Granoro selecteert zelf de tomaten, ze houden hierbij onder andere rekening met de vorm, de volledige rijping en de intense rode kleur. Het pellen van de tomaten vindt op een natuurlijke wijze plaats door middel van een broeiproces, dat de schil losmaakt van de tomaat. Vervolgens controleren de medewerkers handmatig de tomaten nog een keertje op de mate van rijpheid, wanneer de tomaten toch niet helemaal rijp zijn, worden ze uit het proces gehaald en gaan ze dus niet mee naar het inblikken.  

    Granoro

    Granoro is in 1967 opgericht door Attilio Mastromauro en is gevestigd in Corato, in Puglia, een regio in het hart van het zuiden van Italie. Het Italiaanse gebied Puglia staat bekend als een van de beste als het aankomt op producten met durumtarwe in Europa. Bij Granoro wordt met veel passie geproduceerd. Daarnaast is Granoro altijd op zoek naar hoe de kwaliteit van de producten beter kan. 


    Bereidingswijze

    Plaats een geplette teen knoflook met wat olijfolie (ongeveer 4 eetlepels) in een koekenpan en verhit de pan. Draai de knoflook een aantal keer om en verwijder hem wanneer de knoflookteen goudgeel wordt. Voeg nu de gepelde tomaten toe, als je liever een gladde saus wil, kan je ze ook eerst pureren, maar pletten in de pan is beter voor de structuur van je saus. Bak op laag vuur tot de saus niet meer terugvloeit als je met een spatel over de bodem van de pan gaat. Om de saus nog wat meer op smaak te brengen kan je nog wat zout, suiker en chilipeper toevoegen.


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan