•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

 

Stoven

Stoven

Bekijken als Grid List

17 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. Hazenbout
  Hazenbout (achterbout)
  € 7,99 (per stuk 400-450g)
 2. Sukadelappen Black Angus USA
  Sukadelappen Black Angus USA
  € 19,99 (500g)
 3. Ree goulashvlees
  Ree goulashvlees
  € 17,99 (500g)
 4. Hazenpeper
  Wilde hazenpeper kant-en-klaar
  € 13,99 (500g (2p))
 5. Hazenboutvlees/poulet
  Hazenboutvlees/poulet
  € 13,99 (500g)
 6. Wild zwijn goulashvlees
  Wild zwijn goulashvlees
  € 13,99 (500g)
 7. Reepeper
  Reepeper kant&klaar
  € 13,99 (500g (2p))
 8. Riblapblokjes Black Angus PRIME USA
  Riblapblokjes Black Angus PRIME USA
  € 14,99 (500g)
 9. Kalfssukadelappen
  Kalfssukadelappen
  € 14,99 (500g)
 10. Lamsschenkel Nieuw Zeeland
  Lamsschenkel Nieuw Zeeland
  € 29,99 (1000g (2-3st.))
 11. Carrillada Iberico (varkenswangen)
  Carrillada Iberico (varkenswangen)
  € 35,99 (1000g)
 12. kalfsgoulashvlees
  Kalfsgoulashvlees
  € 9,99 (500g)
 13. Cupim Zebu
  Cupim Zebu
  € 69,99 (2500g)
 14. Varkenswangetjes slices Iberico
  Varkenswangetjes slices Iberico
  € 8,99 (200g SLICED)
 15. Goulashvlees/hacheevlees Black Angus PRIME USA
  Goulashvlees/hacheevlees Black Angus PRIME USA
  € 14,99 (500g)
 16. kalfsstaart
  Kalfsstaart
  € 9,99 (500g)
 17. kalfsriblappen
  Kalfsriblappen
  € 7,49 (250g)
Bekijken als Grid List

17 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Stoven en braden

Hachee, goulash, klapstuk, riblappen, sukadelappen: ouderwets stoofvlees en suddervlees vind je hier. Klassiekers zijn niet voor niets klassiekers. En het handige: voor je klassiekers hoef je je huis niet uit. Je bestelt ze eenvoudig online bij The Butchery. Wij maken het vervolgens vers voor je klaar en sturen het quickfrozen - met behoud van alle voedingswaarden - naar je op. 

Hacheevlees of Goulashvlees?

Hachee- en goulashvlees is fijn gesneden stoofvlees van rund. Hachee komt van hacher, de Franse vertaling voor hakken. Letterlijk genomen is hachee een stoofgerecht met groenten en fijngehakt vlees, vis of gevogelte, maar in de praktijk wordt in Nederland hachee gezien als een stoofgerecht met rundvlees, ui en zuur (azijn). Een Hollandse klassieker! Hacheevlees is over het algemeen mooi doorregen en wat vetter dan bijvoorbeeld goulashvlees. Dat zorgt voor smeuïg vlees met extra smaak! Goulashvlees is dus magerder en wordt van een malser deel van 't rund gesneden. Prachtig soepvlees dus! 

Wat is Boeuf Bourguignon?

Boeuf Bourguignon is een klassieker rechtstreeks uit de Franse Cuisine. Letterlijk vertaald betekent dit gerecht: rundvlees op z'n bourgondisch en dat is eigenlijk ook precies wat het is. Boeuf Bourguignon is een stoofpot met slowcooked beef in rode wijn met ingrediënten als champignons, wortel, knoflook en ui. Boeuf Bourguignon vergt geen ingewikkelde kooktechnieken, maar een beetje gevoel voor een goede stoof helpt wel. Net als mooi stoofvlees natuurlijk. Want zonder lekker stoofvlees, geen lekkere stoofpot.

Wat is klapstuk?

Klapstuk wordt ook wel runderborst genoemd en word gesneden uit de korte ribben van het rund. Die ribben noemen ze ook wel klapribben, vandaar de naam. Klapstuk is eigenlijk onlosmakelijk verbonden met Hollandse klassiekers als hutspot en hete bliksem. Een mooi doorregen klapstuk heel langzaam laten garen (3 tot 4 uur!) resulteert in supersmaakvol traditioneel stoofvlees. Met klapstuk wordt stoven een feestje. 

Wat zijn bieflappen en Lendelappen?

Bieflappen worden ook wel baklappen genoemd en worden gesneden van het bloemstuk. Het is mager vlees dat op 't eerste gezicht lijkt op biefstuk, maar bieflappen zijn grover van draad en hebben iets meer bereidingstijd nodig. Lendelappen zijn magere runderlappen, gesneden van de dikke lende van het rund met een klein randje vet en dus lekker veel smaak. Bieflappen en lendelappen van een goed ras, zoals Black Angus USA, doen het prima op de BBQ, maar worden vooral veel gegeten als stoofvlees. 

Stoofvlees online bestellen?

Kan! Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij sturen 't quickfrozen - met behoud van voedingswaarden - naar je op. Vlees online bestellen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld!

Hacheevlees of goulashvlees online bestellen?

Dat is eenvoudig! Maak hieronder je keuze, plaats je bestelling en wij leveren het vlees quickfrozen (met behoud van alle smaak en voedingswaarden) bij je thuis. Zo makkelijk is tegenwoordig vlees online bestellen!

Boeuf Bourguignon vlees online bestellen?

Dat is eenvoudig. Van sukadelappen tot riblappen en van klapstuk tot brisket: kies je favoriete vlees, plaats je bestelling en wij leveren het quickfrozen met behoud van alle smaak en voedingswaarden bij je thuis. Vlees online kopen is bij The Butchery een fluitje van een cent en we garanderen bovendien ook nog dat ons vlees een eerlijke herkomst heeft. Wel zo fijn!

Bieflappen en lendelappen online bestellen?

Ook stoofvlees zoals bieflappen en lendelappen bestel je eenvoudig online bij The Butchery. Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij leveren het quickfrozen, met behoud van alle voedingswaarden, bij je af. Easy!