• 9,3
  •   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

Schnitzel

Bekijken als Grid List

5 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. gepaneerde schnitzel livar
  Gepaneerde schnitzel LIVAR
  € 2,49 (ca. 150 gram)
 2. Schnitzel Livar
  Schnitzel LIVAR
  € 2,69 (per stuk ca. 150 gram )
 3. sate schnitzel
  Saté schnitzel
  € 1,79 (per stuk)
 4. Kip krokant schnitzel Scharrel
  Kip krokant schnitzel Scharrel
  € 2,59 (ca. 140 gram )
 5. kalfsschnitzel
  Kalfsschnitzel
  € 5,99 (ca. 150 gram)
Bekijken als Grid List

5 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Online schnitzel kopen?

Een goede schnitzel, wie houdt er niet van? Schnitzel is misschien wel één van de meest gegeten vleesgerechten ter wereld. Een varkensschnitzel komt uit de bil van het varken en wordt met de draad meegesneden en platgeslagen, zodat het vlees niet kromtrekt. Een Schnitzel is mager varkensvlees, fijn van draad , maar zeker lekker sappig. De meest bekende variant is een gepaneerde schnitzel: door ei, bloem en paneermeel. 

Online schnitzel kopen is een fluitje van een cent. Sterker nog: je kunt eenvoudig de mooiste rassen uitzoeken. Livar, Mangalitza, Ibérico: kies je favoriet, plaats je bestelling en wij sturen 'm shockfrozen, met behoud van alle voedingswaarden naar je op.

Runderschnitzel online kopen?

Een runderschnitzel is een platgeslagen mager stuk rundvlees met de draad mee gesneden. Supersnel en mager vlees voor de doordeweekse keuken. En van een kwalitatief rundvleesras als Black Angus USA ook nog eens heel lekker. Je hoeft er niet meer naar op zoek, want runderschnitzel online bestellen gaat heel makkelijk bij The Butchery. Kies je favoriet en wij sturen 'm quickfrozen naar je op. Makkelijker wordt 't niet.