• 9,3
    •   0522 24 66 19  (Meppel)
    • Persoonlijk advies
    • Grootste slagersassortiment
    • Kies zelf je afhaaldag

Cordon Bleu LIVAR

Cordon Bleu LIVAR, het Limburgs Kloostervarken. Smaak als beloning voor goede zorg!

Lees meer
Pas Cordon Bleu LIVAR aan

* Verplichte velden

  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag
  • Vers
  • Productinformatie

    Cordon Bleu LIVAR, het Limburgs Kloostervarken. Smaak als beloning voor goede zorg!


    Wat is een Cordon Bleu?

    Cordon Bleu is echt wat je noemt een klassieker! Cordon Bleu is een gepaneerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas. Deze komt van het übersmaakvolle Limburgs Kloostervarken, geroemd om zijn goede herkomst en dito smaak.

    LIVAR Cordon Bleu 

    Deze Cordon Bleu komt van Livar, ook wel bekend als het Limburgs kloostervarken. De oorsprong van deze varkens ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Daar werden de dieren liefdevol verzorgd door monniken en kunnen de varkens in de kloostertuinen wroeten en rollen in de modder. Uiteraard leven niet alle varkens nog op Abdij Lilbosch, maar wél op de mooiste scharrelboerderijen. De maaltijd van LIVAR varkens bestaat uit vers geteelde Limburgse granen en dat goede leven proef je! Livar Cordon Bleu is dan ook supersmaakvol.


    Bereidingswijze

    Hoe bak je cordon bleu?

    Laat de pan met een klontje boter goed heet worden. Bak de cordon bleus vervolgens -op middelhoog vuur- zo'n 6 tot 8 minuutjes aan de ene kant, draai de cordon bleu dan om en laat de andere kant ook 6 tot 8 minuten bakken. 


    Butcher's Notes

    Geen vlees wat je dagelijks moeten eten, maar op z'n tijd toch zo lekker! Zéker van Livar! Eigenlijk bijna een soort guilty pleasure...


    Wat vind je van dit product?
    Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan
    Anderen bekeken ook