•   0522 24 66 19  (Meppel)
  • Persoonlijk advies
  • Grootste slagersassortiment
  • Kies zelf je afhaaldag

 

Pulled pork / pulled meat

Pulled pork / pulled meat

Bekijken als Grid List

13 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. procureur porc au grain
  Procureur Porc au Grain
  € 26,39 (1100~1200g)
 2. Iberico procureur
  Iberico procureur
  € 39,59 (1100g)
 3. Boston Butt LIVAR
  Boston Butt LIVAR
  € 39,99 (2500g)
 4. Lamsschouder zonder been Nieuw Zeeland
  Lamsschouder zonder been Nieuw Zeeland
  € 40,79 (1200g)
 5. Procureur Duke of Berkshire
 6. Lamsschouder met been Nieuw Zeeland
 7. Lamsbout zonder been Nieuw Zeeland
  Lamsbout zonder been Nieuw Zeeland
  € 46,79 (1300g)
 8. Lamsschouder zonder been Agnei Iberico
  Lamsschouder zonder been Agnei Iberico
  € 33,79 (650g)
 9. Iberico Nekbraadstuk zonder presa
  Iberico Nekbraadstuk zonder presa
  € 19,19 (600g)
 10. Cupim Zebu
  Cupim Zebu
  € 97,99 (3500g)
 11. Lamsschouder met been Agnei Iberico
  Lamsschouder met been Agnei Iberico
  € 43,99 (1100g)
 12. Lamsschouder met been Texelaar
  Lamsschouder met been Texelaar
  € 41,99 (1400g)
 13. Boston Butt Iberico Boston Butt Iberico
  Boston Butt Iberico
  € 144,49 (4250g)
Bekijken als Grid List

13 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Wat is pulled pork?

Pulled Pork is langzaam gegaard varkensvlees, dat zo gaar is dat het uit elkaar valt en je het met twee vorken uit elkaar kunt trekken. Het is onmiskenbaar één van de BBQ klassiekers van het moment. Die trend is overgewaaid vanuit Amerika en dat is niet eens zo heel lang geleden. Want hoewel dit gerecht al sinds jaar en dag een belangrijke rol speelt in de Amerikaanse BBQ cultuur, kennen we dit typische low & slow gerecht hier nog maar sinds ruim vijf jaar. Maar de intrede was groots. Van de slager tot de plaatselijke shoarmaboer: pulled pork is tegenwoordig overal verkrijgbaar. Als het even kan traditioneel met coleslaw en BBQ saus op een broodje, maar tegenwoordig zijn er tig manieren om pulled pork klaar te maken. Pulled pork kopen online is tegenwoordig heel eenvoudig, maar dan moet je wel even weten wat je zoekt natuurlijk.

De meest gebruikte vleessoorten om pulled pork mee te maken zijn Boston Butt, Picnic en procureur. Allemaal delen van de schouder en de nek. Boston butt is het gedeelte van de nek en de bovenkant van de schouder, Picnic het deel van de schouder richting de poot en procureur is varkensnek zonder been. Allemaal delen van het varken die zich goed lenen voor een langzame garing.

Pulled Chicken, Pulled Beef

Naast pulled pork wordt er wel meer ‘gepulled’ tegenwoordig. Het betekent immers niet meer dan het uit elkaar trekken van langzaam gegaard, supergaar vlees. Pulled chicken, pulled beef, pulled lamb. Allemaal mooie low & slow bereidingen totdat het vlees uit elkaar valt. Pulled chicken is overigens een stuk sneller klaar dan koe of varken. Het vlees van de bout of dij is van zichzelf kleiner, maar ook malser en valt daardoor makkelijker uit elkaar.

Snelle pulled pork

Geen zin, mogelijkheid of tijd om pulled pork te bereiden? Dan hebben we een heerlijke kant-en-klare pulled pork voor je. Met heel veel liefde low & slow bereid door onze slagers. Pulled pork bestellen kant-en-klaar is dus sowieso een goed idee, want hij is heerlijk!

Low & Slow bereiding 

Vaak eet je dit BBQ gerecht met coleslaw en BBQ saus, maar er zijn talloze varianten. Een beetje BBQ blogger heeft er wel een recept mee gemaakt, dus het internet staat vol met mooie varianten. Zo heeft maakte BBQ Junkie een Indonesische variant. Het recept daarvan vind je hier. Sowieso is dit recept een mooie basis voor de low & slow bereiding van pulled pork.

Eerlijk vlees online

Mangalitza, Ibérico, Livar… pulled pork van een mooi varkensras smaakt nóg beter. Op Th Butchery vind je enkel vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Een fijne gedachte, fijn voor het dier, maar zéker ook fijn voor jezelf, want dat goede leven proef je. Win-win dus! En je hoeft er de deur niet eens voor uit. Pulled pork kopen doe je namelijk net zo makkelijk online.

Pulled pork, kies je vlees

Kies je favoriete vlees om pulled pork mee te maken, plaats je bestelling en wij leveren het quickfrozen - met behoud van smaak en voedingswaarden - naar je op. Met de mooiste stukken vlees van superieure varkensrassen gaan we verder waar je slager stopt. En over het welzijn van de dieren hoef je je ook geen zorgen te maken. Wij garanderen dat al het vlees dat we verkopen van dieren komt die een goed leven hebben gehad. Dat komt de smaak en structuur ten goede, maar is eigenlijk ook de enige manier om zonder schuldgevoel vlees te eten!

Pulled pork kopen online

Pulled pork kopen online is allang geen ver-van-je-bed-show meer. Sterker nog: vlees online kopen is heel simpel. Je hoeft namelijk niet stad en land af te lopen naar je favoriete vlees of ras. Kies je favoriete braadstuk, plaats je bestelling en wij zorgen dat deze quickfrozen bij je thuis wordt geleverd. Voor 11.00 besteld, is zelfs dezelfde avond al in huis! Je kunt zelf je leverdatum kiezen (maandag t/m vrijdag) en krijgt je bestelling geleverd tussen 17.00 en 22.00. Easy dus!

Pulled Pork kopen kan gewoon online!

Picnic, Boston Butt, procureur of een nekbraadstuk van rassen als LIVAR, Ibérico of Mangalitza, ook wel bekend als wolvarken. Allemaal mooie braadstukken voor een mooie low & slow sessie. Hier maak je de lekkerste pulled pork mee! Pulled pork is een absolute hit onder BBQ liefhebbers en dat het vlees in deze categorie dan ook ultiem BBQ vlees. En dat bestel je dus gewoon online! Handig.